Vatandaş: Marmaray'da balıkları seyredemedim

Marmaray'ı gün içerisinde en çok emeklilerin kullandığı belirlendi. Marmaray'dan övgüyle bahseden emeklilerden emekli Ali Ünal, "Cam olmayınca balıkları seyredemedim” dedi.

Vatandaş: Marmaray'da balıkları seyredemedim
Vatandaş: Marmaray'da balıkları seyredemedim
GİRİŞ 01.11.2013 16:13 GÜNCELLEME 01.11.2013 16:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da olduğu yerli ve yabancı birçok lider tarafından hizmete açılan Marmaray, en çok meraklıların akınına uğruyor. Bazı vatandaşların hat boyunca bir kaç kez gidip-geldiği öğrenildi.

"Asın Projesi" olarak nitelendirilen Marmaray'da Sirkeci İstasyonu'nun açılmasıyla birlikte yolcu sayısının artması bekleniyor.

Marmaray'a gün içinde en çok ilgiyi emekliler gösteriyor. İstasyonları inceleyen emekliler, görevlilerden de zaman zaman bilgi alıyor.

Marmaray'ı kullanan 68 yaşındaki emekli öğretim üyesi Şahali Aydoğdu, projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kadıköy'de oturan Aydoğdu, "Yerin altından, denizin altından Boğaz'ı geçmek gerçekten çok güzel. Paris Metrosu'nu ve dünyadaki başka metroları gördüm ama insanın kendi ülkemde, Boğaz'ın altından trenle geçmek ayrı bir duygu, ayrı bir güzellik" dedi.

Mecidiyeköy'de ikamet eden emekli Nezahat Aday da görmek için Marmaray'a gelenlerden... Projeyi "harika" diye nitelendiren Aday, "Heyecandan ölüyorum" diye konuştu.

53 yıldır İstanbul'da yaşayan emekli Hüseyin Kılıç da şöyle konuştu: "Çok güzel, gurur verici bir proje. İstanbul'da çok zor zamanlar yaşadık. Trenle Haydarpaşa'dan Sivas'a saatler süren yolculuktan sonra varabiliyorduk. Bugünler çok güzel."

Emekli Mehmet Yıldız, çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Türkiye için çok büyük bir başarı" ifadelerini kullandı.

Marmaray'a binmek için Küçükçekmece'den Üsküdar'a geldiğini belirten Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi Sadık Kaya, projeyi beklediğinden daha güzel bulduğunu dile getirdi.

'BALIKLARI SEYREDEMEDİM'

Avcılar'da oturan emekli Ali Ünal da Marmaray'ı övdü ama kendince eksik bulduğu noktayı "Cam olmayınca balıkları seyredemedim. Bir o eksik oldu sadece. Onun dışında çok beğendim" sözleriyle anlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • mustafa ağaçlıtepe 10 yıl önce Şikayet Et
    balık seyretme hakkımız engellenemez. karanlık denizin altında(65 metre) 100 km hızla giderken balık seyredebileceğini hayal etmek için ya CHP'li olmak yada sazan olmak lazım
    Cevapla
  • burak şişman 10 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. akvaryum al yanına hacı?sanki bugüne kadar seyrederek gidiyodunuz?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Algıları ellerinde patladı! Karadağlı'nın işaret ettiği o çürük bina belediyenin çıktı
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!