O davada flaş gelişme!

Ünlü isimlerin uyuşturucu madde temin etmeye ilişkin yargılandığı davada mahkeme oyuncular Deniz Uğur, Cemal Hünal ve Selen Katırcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişinin tanık olarak dinlenmesine karar verdi. İki tutuklu sanık tahliye edildi.

O davada flaş gelişme!
O davada flaş gelişme!
GİRİŞ 28.11.2013 22:00 GÜNCELLEME 28.11.2013 22:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü dizi oyuncuları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ile şarkıcı Cenk Eren'in ‘uyuşturucu temin etmek' suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmalarına başlandı. İlk duruşma bugün İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Sanık ve avukatların savunmalarının ardından görüşü sorulan duruşma Savcısı Şeref Deniz, Murat Özgener, Cihan Şenyüz ve Ferdi Özer'in tutukluluk hallerinin devamına karar verilmesini istedi. Diğer tutuklu sanıkların ise tahliyelerini talep etti. Mütalaasının ardından avukat taleplerini değerlendiren duruşma savcısı yakalama kararlarının ve adli kontrol hükümlerinin kaldırılması taleplerinin reddine karar verilmesini istedi.

Mahkeme verdiği aranın ardından oyuncular Deniz Uğur, Cemal Hünal ve Selen Katırcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişinin tanık olarak dinlenmesine karar verdi. Bu duruşmaya mazeretlerini bildirerek gelmeyen sanık Cenk Eren'in mazeretini mahkeme kabul ederek bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar verdi. Hakkında tensip tutanağında yakalama çıkarılan ve bu duruşmaya gelerek teslim olan Faruk Polat'ın tutuklanmasına karar veren mahkeme tutuklu sanıklar Cihan Şenyüz, Ferdi Özer, Murat Özgener, Şeref Deniz, Cengiz Esmer, Emrah Akman, Erol Tutsak, Necati Fidan ve Neşat Çalıkoparan'ın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Mahkeme heyeti, sanıklar Aydın Sarıoğlu, Tolga Disanlı, Kadir Çalıkoparan, Mehmet Akgün, Şehnaz Çalıkoparan, Feruz Tuncel, Mehmet Çakır, Ayşe Selin Boronkay ve Onur Tezer hakkında çıkarılan yakalama emirlerinin devamına karar verdi.

Mahkeme, sanıklar Alp Parlar, Ferhat Yavuz, Nuri Kösem, Hüseyin Orçun Benli, Kaan Turgut, Yusuf Hasan Akgün, Özgür Sanlav, Mustafa Kabahor, Ergun Taş, Niyaz, Canbaz, Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın yurtdışı çıkış yasaklarının devam ettirirken tutuklu sanıklar Recep Onur Bayramoğlu ve Aslı Keskin'in tahliyesine hükmederek, duruşmayı erteledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • burak şişman 10 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. hiç bişey çıkmaz gariban olsaydı çoktan yediydi cezayı!!!bunları salıverirler akşam toplanır moral gecesi diye kokoya devam ederler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor