Karaköy'deki tarihi binanın büyük sırrı

Turgay Güler'in sunduğu ve Prof. Dr. Mehmet Çelik'in katıldığı "Sıradışı Tarih" programın bu haftaki bölümünde Masonluk ve Siyonizm konusu gündeme getirildi.

GİRİŞ 07.12.2013 18:17 GÜNCELLEME 07.12.2013 18:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Masonluğun tarihine değinen Prof. Dr. Mehmet Çelik, Karaköy'de bulunan tarihi bir binada masonlara ait izler olduğunu iddia etti.

Ülke TV'de yayınlanan Turgay Güler'in sunduğu ve Prof. Dr. Mehmet Çelik'in katıldığı Sıradışı Tarih programında bu hafta "Masonluk ve Siyonizm" konusu işlendi. Prof. Dr. Mehmet Çelik, Tevrat'ta 7'nci bölümdeki 13'ncü cümleden bahsetti "Burada dul kadın ve onun oğlu Adon Hira'dan bahsedilir. İşte o Hira Masonluğun kurucusudur" dedi.

Masonların şifresi "dul Kadın'ın oğluna yardım edin"

Prof. Dr. Mehmet Çelik Masonların kendi aralarındaki yardımlaşmanın nasıl olduğuna da değinerek, "Eğer bir kardeşe yardım edilecekse Mason Locası Başkanı 'Dul Kadın'ın oğluna yardım edin der'" bilgisini verdi.

"Karaköy'deki Ziraat Bankası'nda Heykelleri Var"

İstanbul Karaköy'deki Mithat Paşa tarafından yaptırılan tarihi Ziraat Bankası binasındaki Mason Locasına ait izlerin olduğunu belirten Çelik, binanın balkonlarındaki heykelleri işaret etti. Çelik "Binanın balkonlarında iki tane heykel var bunlar dul kadın ve oğlunun sembolüdür" dedi. Çelik'in çarpıcı ifadeleri bununla da kalmadı. Turgay Güler'in araya girip Mithat Paşa'yla ilgisini sorması üzerine Çelik, Mithat Paşa'nın büyük mason olduğunu söyledi.

YORUMLAR 3
  • GOK YELELİ AGOP 10 yıl önce Şikayet Et
    SUKRUBAHAT. Hocamı kıskanma :))
    Cevapla
  • sukrubahat 10 yıl önce Şikayet Et
    adnan hoca. adnan hoca 10 15 yıl masonların şifresini çözmüş ,şimdilerde ise çözülecek şifre kalmamış olsa gerek ki kediciklerin şifresini çözmekle meşgul....
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 10 yıl önce Şikayet Et
    ADNAN HOCA . Adnan Oktar Hocanın yıllar önce açıkladığı bilgiler , hocayı 10-15 sene geriden takip ettiğiniz çok belli..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı