Maraş'ta bir madenci hayatını kaybetti

Sabah saatlerinde meydana gelen acı olayda bir işçi hayatını kaybetti.

Maraş'ta bir madenci hayatını kaybetti
Maraş'ta bir madenci hayatını kaybetti
GİRİŞ 01.06.2014 11:31 GÜNCELLEME 01.06.2014 12:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş’ın Afşin-Elbistan Linyit İşletmelerinde (AEL) açık işletmede çalışan 24 yaşındaki taşeron işçi, bant yoluna sıkışarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre olay, sabah 06.00 sıralarında meydana geldi. AEL açık havzada taşeron firmaya bağlı olarak görev yapan 24 yaşındaki Mehmet Ali Çankal adlı işçi, bant yollarında hasar olduğu ihbarıyla hasarın olduğu bölgeye sevk edildi. Bant yollarına sıkıştığı ve ezildiği ileri sürülen Çankal, yaklaşık yarım saat sonra vardiya çalışanları tarafından fark edildi. Hemen ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan talihsiz işçi, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Haberi alan işçinin akrabaları sinir krizleri geçirirken, firmanın şantiye şefi Kerim Toy, “Kömür taşınan bant yollarından birinde yırtık tespit edildiği ihbarını aldık. İşçi arkadaşımızı bölgeye gönderdik. Daha sonra mesai arkadaşları yerde hareketsiz halde bulmuşlar. Hemen hastaneye kaldırdık ama kurtarılamadı maalesef” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunuda şehid ilan edecek miyiz?. İş kazasında can veren diğer işçilerin Somada can verenlerden farkı ne? Somada ki ihmal de diğerleri değil mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!