Ömer Asaf, Galatasaraylı futbolcularla görüşüp maçlarını izleyecek

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında mahsur kaldıktan sonra cesedi bulunan Mehmet Özcan'ın, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" diyen 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf, Konya'da Galatasaraylı futbolcularla görüşüp maçlarını izleyecek

Ömer Asaf, Galatasaraylı futbolcularla görüşüp maçlarını izleyecek
Ömer Asaf, Galatasaraylı futbolcularla görüşüp maçlarını izleyecek
GİRİŞ 10.12.2014 12:08 GÜNCELLEME 10.12.2014 12:08

Ermenek'teki maden ocağında babasını kaybeden ve "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" sözüyle hafızalara kazınan Ömer Asaf, Galatasaray'ın Konya'daki maçını izleyecek, sarı-kırmızılı futbolcularla görüşecek.

Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz, dernek yöneticileriyle, Ermenek ilçesindeki maden ocağında mahsur kaldıktan sonra cesedi bulunan Mehmet Özcan'ın, 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf'ı ve ailesini ziyaret etti. Korkmaz ve beraberindekiler, Özcan ailesine başsağlığı diledi.

Korkmaz, yatağında Galatasaray futbol takımının posteri asılı olan Ömer Asaf'a, üzerinde üzerinde ismi yazalı 10 numaralı forma, top, bere ve kaşkol ve çeşitli hediyeler verdi.

Ömer Asaf ile top oynayan Başkan Korkmaz, hangi futbolcuyu daha çok sevdiğini sorduğu Ömer Asaf'tan "Sneijder" cevabını aldı. Korkmaz'ın "Seni Sneijder ile görüştürelim mi?" sorusuna ise Ömer Asaf, gülerek "evet" karşılığını verdi.

Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği yöneticileri daha sonra Ömer Asaf’ın dedesi Kadir Kızılca ile maden kazasında hayatını kaybeden Mehmet Özcan ve diğer madencilerin mezarlarını ziyaret etti. Burada Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Torunu Ömer Asaf'ın maden kazasının yaşandığı ilk günlerde "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" sözüyle dikkatleri ve ilgiyi üzerinde topladığını belirten Mehmet Özcan'ın kayınpederi Kadir Kızılca, kendilerini Galatasaraylı taraftarların ziyaret ettiğini, kulüpten de hediyeler geldiğini ifade etti.

Galatasaray'ın TT Arena'da oynadığı Akhisar Belediyespor maçında sarı-kırmızılı taraftarların tribünlere astığı "Baban gelemese de Galatasaray ve biz yanındayız Ömer Asaf" yazılı pankartın kendilerini mutlu ettiğini belirten Kızılca "Çok elim bir hadise yaşadık. Ancak önce kadere iman edişimiz, ardından da bizi teselli eden unsurlar sayesinde ayakta kalmayı başardık. Acılar paylaşıldıkça azalıyor. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konya Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz ise Ermenek'te yaşanan olayın kendilerini derinden yaraladığı söyledi.

"Allah bir daha böyle acıları yaşatmasın. Bu ilk değil ama inşallah son olsun. Ömer Asaf gibi kardeşlerimizin boynu bükük kalmasın" diyen Korkmaz, dernek olarak her zaman Ömer Asaf’ın yanında olacaklarını belirtti.

Cumartesi günü Konya'da oynanacak Torku Konyaspor-Galatasaray maçına aileyi davet eden Başkan Korkmaz, "Kulüp yönetimimiz bize bu konuda büyük destek verdi. Cumartesi günü Ömer Asaf ile ablası ve ağabeyini çok sevdikleri Galatasaraylı futbolcularla buluşturacağız. Akşam da hep birlikte maça gideceğiz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı