Seraya el-Kudüs'ten Gazze'de askeri tatbikat

İslami Cihad Hareketi'nin silahlı kanadı Seraya el-Kudüs yetkilisi: - "Bu tatbikat Filistin direnişini Siyonist düşmanıyla girecek bir sonraki savaşa hazırlamak amacıyla yapılan olağan tatbikattan ibarettir"

Seraya el-Kudüs'ten Gazze'de askeri tatbikat
Seraya el-Kudüs'ten Gazze'de askeri tatbikat
GİRİŞ 11.12.2014 23:47 GÜNCELLEME 11.12.2014 23:47

İslami Cihad Hareketi'nin silahlı kanadı Seraya el-Kudüs, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kenti yakınlarında çeşitli silahların kullanıldığı askeri tatbikatı düzenledi.

Güvenlik gerekçesiyle yüzünü maskeyle gizleyen Seraya el-Kudüs yetkilisi, Han Yunus yakınlarında gerçekleştirilen tatbikatı şu sözlerle değerlendirdi:

"Bu tatbikat Filistin direnişini Siyonist düşmanıyla girecek bir sonraki savaşa hazırlamak amacıyla yapılan olağan tatbikattan ibarettir. Direniş, bir sonraki savaşta Siyonist düşmana en son savaşta verdiği zararın iki katını verecek ve toprak ile denizimizden çekilmesine mecbur edecek."

İsrail'in Gazze'ye 7 Temmuz'da başlattığı, 51 gün süren saldırılarında 2 bin 159 kişi hayatını kaybetmiş, 11 binden fazla kişi yaralanmıştı. Saldırılarda 17 bin 200 ev, 73 cami ve 24 okul tamamen yıkıldı, binlerce bina hasar görmüştü. İsrail ile Filistinli direniş grupları arasında 26 Ağustos'ta varılan ateşkes anlaşmasına göre, avlanma sınırı 6 mil olarak belirlenmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...