Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

"İnşallah Sakarya Caddesi’nde çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda yeni projelerimizi de hayata geçireceğiz"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:
GİRİŞ 25.01.2015 16:42 GÜNCELLEME 25.01.2015 16:42

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "İnşallah Sakarya Caddesi’nde çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda yeni projelerimizi de hayata geçireceğiz” dedi.

Toçoğlu, gazatecilere yaptığı açıklamada, Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamındaki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Bölge esnafından gelen talepler üzerine yaklaşık 2 bin 500 metre uzunluğundaki güzergahta kapsamlı çalışma başlattıklarını anlatan Toçoğlu, şunları kaydetti:

" Yeni Camisi Kavşağını kaldırıp güzergahtaki trafik akışını daha kontrollü ve hızlı bir hale getirdik. Şehir merkezindeki trafik akışının önemli bir noktası olan kavşakta başlattığımız çalışmalarla şehir içi ulaşımında önemli bir adım attık. Ekiplerimiz refüj, kaldırım yenilemeleri, engelli rampaları ve yaya geçişlerinde geniş bir çalışma uyguladı. Böylelikle Adnan Menderes ve Palmiye caddeleri de birbirlerini karşılamış oldu. İnşallah Sakarya Caddesi’nde çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda yeni projelerimizi de hayata geçireceğiz.”

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu