Dev projede şok ölüm! Mezarlıkta bulundu

İzmir yolunu 3.5 saate indirecek İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü projesinin Japon mühendisi üzerinde gizemli bir notla mezarlıkta ölü bulundu.

Dev projede şok ölüm! Mezarlıkta bulundu
Dev projede şok ölüm! Mezarlıkta bulundu
GİRİŞ 23.03.2015 12:00 GÜNCELLEME 23.03.2015 15:57
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde kopan halat ile gündeme gelen İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nden bu sefer de esrarengiz bir ölüm haberi geldi.

Gebze- Orhangazi- İzmir otoyol projesinin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü inşaatında iki yakayı bir araya getiren kılavuz kablolardan biri geçtiğimiz cumartesi günü kopmuş nedeni bilinmeyen kaza sonrasında ise gemi trafiği durmuştu.

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde yaşanan bu kazanın nedeni ile ilgili teknik incelemeler devam ederken dev projeden bugün ise esrarengiz bir ölüm haberi geldi.

BİLEKLERİ VE BOĞAZI KESİK HALDE BULUNDU

Projenin Japon mühendislerinden 50 yaşındaki Kishi Ryoıch, Yalova Altınova'da bir mezarlıkta ölü bulundu. Bilekleri ve boğazı kesik halde bulunan mühendisin üzerinden ise içeriği henüz belirlenemeyen bir notun çıktığı öne sürüldü. Ölü bulunan deneyimli mühendisin uzun yıllardan beri Japon IHI şirketinde çalıştığı ifade edildi.

ŞOKE EDEN İDDİA!

Japon mühendisin ölüm nedeniyle ilgili ortaya atılan bir iddia ise akıllara durguınluk verecek türden...

Söz konusu iddiaya göre Japon mühendisin projesini yönettiği Körfez Geçiş Köprüsü'nde geçtğimiz gün kopan halattan ötürü kendini sorumlu tuttuğu ve bunalıma girerek bu yüzden canına kıydığı öne sürüldü.



BELEDİYE BAŞKANI DA MEZARLIĞA GELDİ

Polis olay yerinde çok geniş çaplı inceleme yaparken Altınova Belediye Başkanı Metin Oral'da bilgi almak üzere japon mühendisin ölü bulunduğu mezarlığa geldi.



BU YIL AÇILACAK

Dünyanın en uzun ikinci köprüsü olarakta bilinen İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nü, Fatih Sultan Mehmet ve Haliç Köprüleri’ni de inşa eden Japon IHI şirketi ile ITOCHU konsorsiyumu inşa ediyor. Köprünün bu yıl hizmete açılması hedefleniyor.

KAYNAK: KENAN BİTER/HABER7
YORUMLAR 52
  • tarik 9 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapan kesin aselsan muhendislerini olduren gurup mason uyelerinin ordu subay yada mit salisanlri elemanlari vardir bunlar isledigi cinayet bogle hep bilekler ve bogaz.
    Cevapla
  • atilla 9 yıl önce Şikayet Et
    aselsan muhendisinin intihariyla ayni.bilkelerini kesmis sonrada kesik bilekle bogazini kesmis..uyan turk evladi !!
    Cevapla
  • japonlar zekiymiş 9 yıl önce Şikayet Et
    herkes japonların zeki olduklarını söyler.bence sadece fazla çalışıyorlar, zeki olan insanlar gibi pek davranmıyorlar. müslümanlığı seçmeleri gerek.
    Cevapla
  • deli çavuş 9 yıl önce Şikayet Et
    hakkat ya gururuna yediremeyip intihar etme olayı varsa helal olsun delikanlı adammış derim...ve köprüye de onun adını versinler...
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunun cinayet olduğu gün gibi ortada.Bize de sabotaj.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı