AK Parti içerisinde hâlâ kripto Paralelci var mı?

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, "AK Parti'nin içinde halen bu yapıya mensup kripto isimler var mı?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi:

AK Parti içerisinde hâlâ kripto Paralelci var mı?
AK Parti içerisinde hâlâ kripto Paralelci var mı?
GİRİŞ 27.05.2015 11:40 GÜNCELLEME 27.05.2015 11:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hanefi Avcı, AK Parti içinde Paralel mensubu kişilerin varlığına ilişkin, "AK Parti'nin içerisinde de, toplumun farklı katmanlarında da kendilerini bu yapıya karşıt gösteren insanlar bu yapıya mensupturlar" dedi.

Hanefi Avcı, katıldığı canlı yayında şu açıklamaları yaptı:

"AK Parti'nin içinde halen bu yapıya mensup kripto isimler var mı?"

"İnsanlar bu yapıyı biraz tanısın istiyorum. Bu yapı bildiğiniz yapılara benzemez. Herkesten farklı bir özelliği farklı bir anlayışı var. Sizin bütün gruplar ile ilgili bir yorumunuz tahmininiz vardır. Ama onlar öyle davranmaz. Bu yapıda cemaat mensubu olarak bilinen insanlar var. Bir de çok farklı kimlik ve kişilikte bilinen insanları var. Hatta birçok yerde çok karşıt olan insanlar bile bu yapıya mensupturlar. Bu yapı hükümetle işbirliği yaptığı zaman 2010'da bile 2011'de, 2012'de bakın bu çok samimidir: Polis koleji öğrencilerinden bazılarına kolejde abdest almayı, namaz kılmayı yasaklamıştır."

"Ordu içerisinde zaten talimatı var asla namaz kılmayacaksınız asla öyle görünmeyeceksiniz. Alkol alacaksınız, dans edeceksiniz talimatları verir. Bu talimatları her zaman vermiştir. Yani her zaman bir yerlere sızmayı her zaman farklı görünmeyi düşünüyor. AK Parti'nin içerisinde de, toplumun farklı katmanlarında da kendilerini bu yapıya karşıt gösteren insanlar bu yapıya mensupturlar. Bazıları hepsi demiyorum."

Kanal A ekranlarında Fatin Dağıstanlı'nın konuğu olan Hanefi Avcı, AK Parti içinde Paralel mensubu kişilerin varlığına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KAYNAK: KANALA
YORUMLAR 1
  • kimin yaptığı 8 yıl önce Şikayet Et
    hangi taraf yarıyor.ona bakacağız o zaman.aslında hep böyle bakılması gerekiyordu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır