SGDF'ler açıklama yaparak Suruç'a gitmişti

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bombalı saldırında ölen SGDF'ler İstanbul'dan hareket etmişti.

 SGDF'ler açıklama yaparak Suruç'a gitmişti
SGDF'ler açıklama yaparak Suruç'a gitmişti
GİRİŞ 20.07.2015 19:56 GÜNCELLEME 21.07.2015 07:18
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Suruç'ta canlı bombanın hedefi olan Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyelerinden yaklaşık 50'si 19 Temmuz günü öğle saatlerinde İstanbul'dan Şanlıurfa'ya hareket etmişti. SGDF'liler İstanbul'da bu basın açıklamasını yaptıktan sonra yola çıktı. 20 saat sonra bu kez Suruç'ta açıklama yaparken canlı bomba onların arasına girip kendini havaya uçurdu. 

Grup, basın açıklamasını Kadıköy Belediyesi önünde yapmış ve açıklamanın ardından grup otobüsle Suruç'a doğru yola çıkmıştı. Kadıköy Belediyesi önünde öğle saatlerinde toplanan grup adına açıklamayı, SGDF Eş Başkanı Oğuz Yüzgeç yapmıştı. Grup bugün öğle saatlerinde Suruç'un Amara Kültür Merkezi'nde basın açıklaması yaparak, Kobani'ye gidecekti.

Kadıköy'de kameraya giren Trabzonspor bayraklı eylemci, dev pankart, flamalar, bayraklar ve yüzler Suruç'ta ortalığın cehenneme döndüğü sırada kaydedilen görüntülerde de aynıydı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar sosyalist falan değil. Bildiğin ırkçı komünist....
    Cevapla
  • mohikan 8 yıl önce Şikayet Et
    trabzon bayrağının orda işi ne
    Cevapla
  • Güven 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor ne alaka?
    Cevapla
  • hlt adana 8 yıl önce Şikayet Et
    bombalı saldırgan istanbuldan suruça kadar SGDFlilerin arasındaymış. nasıl oluyorda bu kişiyi aralarına alıp yola çıkıyorlar?
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    İkinci bir gezinin provası yapılıyor.Bu sefer Gezi olaylarına destek vermeyen Trabzonsporda işin içine çekilmek isteniyor.HDP de bu karışıklık projesinin içindedir,memleketi iç savaşa sürükleyip çözüm sürecini bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Örnek;Her zaman bu tip eylemlerden geri kalmayan HDP liler bu sefer ortalıkta yoktu,ayrıca Demirtaş hemen silahlanma çağrısını yaptı,bu kadar delil gerçekleri görmeye yeter bence...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir