Erdoğan: Biz bir ölür bin diriliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eş Emine Erdoğan şehit aileleri ile bir araya geldi

Erdoğan: Biz bir ölür bin diriliriz
Erdoğan: Biz bir ölür bin diriliriz
GİRİŞ 18.09.2015 21:57 GÜNCELLEME 18.09.2015 21:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Gölbaşı Vilayetler Evi'nde "Yalnız değilsiniz Türkiye'nin büyük ailesi" sloganıyla şehit çocuklarıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı seslendirilmesinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tanıtım filmi gösterildi.

Şehit çocuklarına tek tek Kurban Bayramı hediyesi olarak tablet ve dizüstü bilgisayarları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan verdi. 

''DİNDİRECEK OLAN YALNIZCA ALLAH'TIR''

Programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Şehitler üzerine konuşmak o kadar zor ki. Doğrusu ne söylesek, hangi cümleleri kursak şehitlerimizin emaneti taşıyan kalplerin sızısına, hüznüne merhem olamayız" diye konuşan Erdoğan, "O kalpleri dindirecek olan yalnızca Allah'tır. O yüzden şehitlerimizin evlatlarına, analarına, eşlerine ve tüm ailelerine sabırlar diliyorum" dedi. 

"BİZ BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ"

"Biz bir ölür bin diriliriz" diyen Erdoğan, "İnşallah ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günler geçecek, kayıplarımız yeniden dirilişe vesile olacak, birliğimiz güçlenecektir. Devletimizin her zaman şehit yakınlarımızın yanı başında olduğunu bilmenizi isterim. Devlet büyüklerimizin her türlü yardıma hazır olduklarını ve tek amaçlarının şehitlerimizin emanetini özenle taşımak istediğini özellikle vurgulamak isterim. Yalnız değilsiniz, yalnız olmayacaksınız. Ayrılıklarımızı ortadan kaldırmak ve huzur içinde yaşamak adına devletimiz çok önemli adımlar attı. Çünkü birlik ve beraberlik yaşamak, bu topraklar için zoraki bir birliktelik değil, şehitlerimiz kadim kardeşliğimizin ne kadar sağlam olduğunu, bu vatanın hiç kadar ucuz olmadığını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • ayşe 8 yıl önce Şikayet Et
    sizleri seviyoruz
    Cevapla
  • genc 8 yıl önce Şikayet Et
    Cocugun ölsünde öyle bişi de : )
    Cevapla
  • Daha iyisi lazim 8 yıl önce Şikayet Et
    Bininizide geri gomeriz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...