Çevik kuvvet müdürü soyunup suya atladı!

Tunceli’de baraj gölüne atlayarak intihar eden vatandaşın cesedi bir saatten fazla su yüzeyinde kaldı.

Çevik kuvvet müdürü soyunup suya atladı!
Çevik kuvvet müdürü soyunup suya atladı!
GİRİŞ 23.11.2015 08:52 GÜNCELLEME 23.11.2015 08:52

Ceset, çevik kuvvet şube müdürü ve bir vatandaşın çabasıyla sudan çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ali Demir (60) isimli vatandaş, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 13.00 sularında Tunceli merkez Mameki Köprüsü’nden Uzunçayır Baraj Gölü’ne atlayarak intihar etti. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ile polis ekipleri sevk edildi. Su yüzeyinden de görülebilen cesedin çıkarılması için arama kurtarma ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen arama kurtarma ekibinde sadece tek dalgıç bulunması nedeniyle ceset yaklaşık bir buçuk saat su yüzeyinde kaldı. Arama kurtarma ekibinde yer alan diğer dalgıçların eğitimde oldukları öğrenilirken, intihar eden kişinin yakınları ile vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Zaman zaman arama kurtarma ekipleri ve polisle tartışan vatandaşlar güçlükle sakinleştirildi.

SUDAKİ CESEDİ ÇEVİK KUVVET ŞUBE MÜDÜRÜ ÇIKARDI

Tepkilerin ardından Tunceli Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Erem üzerindeki giysileri çıkararak Uzunçayır Baraj Gölü’ne girdi. Erem, vatandaşların cesedin bulunduğu yeri tarifiyle dalışlar gerçekleştirdi. Şube müdürünün çabası sürerken baraj gölüne giren bir vatandaş da yaptığı dalışla cesede ulaştı. Uzun süre suda bekleyen ceset, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Erem ve vatandaşın yardımıyla kıyıya çıkarıldı. Ali Demir'in cansız bedeni, yakınları tarafından tepki amacıyla ambulans yerine özel bir araca konularak Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, emniyet mensubu olduğu için konuşamayacağını belirten Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Erem’e bazı vatandaşlar duyarlılığından ötürü teşekkür etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi