Enerji Bakanı Albayrak yaralıları ziyaret etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Hacettepe'de tedavi gören yaralıları ziyaret etti.

Enerji Bakanı Albayrak yaralıları ziyaret etti
Enerji Bakanı Albayrak yaralıları ziyaret etti
GİRİŞ 15.03.2016 01:07 GÜNCELLEME 15.03.2016 01:07

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ankara saldırısında yaralanan vatandaşları ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası, Hacettepe Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü'ne geçen Albayrak, ilk olarak saldırıda yaralanan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü çalışanı Burhan Turhal'ı ziyaret etti. 

Albayrak, Turhal'ın durumu hakkında doktorlarından bilgi alırken, ailesi ile kısa süre sohbet etti. 

Bakanlık ve hükümet olarak yaralıların ve ailelerin yanında olduklarını vurgulayan Albayrak, "Sizin dualarınız ve dik duruşunuzla bu saldırılar amacına ulaşamayacaktır. Ülkemiz ve milletimiz bu hain örgütün üstesinden gelecek güce ve kudrete sahiptir. Biz bir ve beraber olarak, dayanışma içinde bu hainlere en güzel cevabı vereceğiz" diye konuştu. Albayrak, Turhal'ın ardından, aynı hastanede tedavi gören Abdullah Karaman, Cemil Çağlar ve Bersin Ercan'ı da ziyaret etti. Bakan Albayrak, yaralıların durumları hakkında bilgi aldı, ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Enerji ve Tabbi Kaynaklar Bakanı Albayrak, dün ayrıca yine MTA'da çalışan ve Turhal ile birlikte patlama esnasında ağır yaralanan ancak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Mehmet Alan'ın da ailesini telefonlara arayarak taziyede bulundu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!