CHP'li vekiller Türkiye'yi ABD'ye şikayet etti

ABD'ye giden CHP'li vekiller, Türkiye'nin politikalarını eleştirip, CHP'nin iktidara gelmesi durumunda neler yapacağını anlattı.

CHP'li vekiller Türkiye'yi ABD'ye şikayet etti
CHP'li vekiller Türkiye'yi ABD'ye şikayet etti
GİRİŞ 18.04.2016 06:04 GÜNCELLEME 18.04.2016 06:05
Bu Habere 197 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’den oluşan CHP heyeti, bir takım temaslarda bulunmak üzere ABD'ye gitti.

İKTİDAR HAYALİ

ABD'de bazı yetkililerle görüşen CHP'li Öztürk Yılmaz, Amerika'nın Sesi'nin sorularını yanıtladı. Yılmaz, Washington'da yaptıkları kapsamlı görüşmelerde, CHP olarak iktidara gelmeleri halinde uygulayacakları politikaları ele aldıklarını söyledi.

CHP'Lİ VEKİLDEN TÜRKİYE'YE ELEŞTİRİLER

Türkiye'nin dış politikasını ABD'de yerden yere vuran CHP'li vekil, "Gördüğümüz şu; Türkiye mezhepçi bir politikayla özdeşleşir hale geldi ve Türkiye bölgede yalnızlaştı.

Türkiye aslında hiçbir dönemde olmadığı kadar eleştiriliyor, Türkiye'de medyanın üzerine uygulanan baskı burada konu ediliyor. Kimle görüşürsek bu konu açılıyor. Dolayısıyla Türkiye'de hakikaten bir dönem başladığı ve bu dönemin Türkiye'nin demokratik yapısına zarar verdiği belirtiliyor. Biz bunu çok açık gördük" diye konuştu.

ÖZTÜRK YILMAZ DAEŞ'İN ELİNDEN KURTARILMIŞTI

Eski Musul konsolosu Öztürk Yılmaz DAEŞ'in elinde mahsur kalmış konsolosluk personeliyle beraber esir alınmıştı. Devletin büyük bir operasyonuyla kurtarılan Öztürk o gün hükümet için övgü dolu sözler söylerken CHP'den Ardahan milletvekili seçildikten sonra ağız değiştrdi.

YORUMLAR 197
  • Bi cevap 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin uşakları tabi kime şikayet eder babasına kimin uşaklık yaptığı belli bunların ce ha pe nin velisi ABD velisini çağrın demişler onlarda ABD yi alıp gelmişler yazık ve yazıklar olsun Ce Ha Pe
    Cevapla
  • Emn 7 yıl önce Şikayet Et
    Sandıktan ümidi kesince ağababanıza mı şikayet ediyorsun.mezhepcilik görmek istiyorsan cehapeye bak.
    Cevapla
  • Özgür 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylemiş biz şiirleri dışlayarak ne ırakta ne iranda birşey yapabiliriz
    Cevapla
  • gresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    hukumet bunu kurtarinca kendim kurtuldum ben böyük adamim sanmış kendini vefasiz hain..kökü hain olan ermenilere dayaniyodur..
    Cevapla
  • vanlı murat 7 yıl önce Şikayet Et
    kanı bozuk karaktersiz vatan haini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü