Kayıp çocuklar orada da bulunamadı

155 gün önce kaybolan Bayram Erol ve Dursun Kağan Taşçı, hafriyat alanında arandı fakat kayıp çocukların izine rastlanmadı.

Kayıp çocuklar orada da bulunamadı
Kayıp çocuklar orada da bulunamadı
GİRİŞ 02.06.2016 16:56 GÜNCELLEME 02.06.2016 16:56

Reşadiye'nin Çermik Mahallesi'nde oturan Adile ve Ömer Erol çiftinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan, geçen yıl 29 Aralık tarihinde saat 09.00 sıralarında evlerinden oynamak için dışarı çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Bayram ve Dursun Kağan, evlerine dönmeyince, AFAD ve jandarma ekiplerinin de katılımıyla arama çalışmaları başlatıldı. Aylarca yapılan tüm aramalara rağmen çocukların izine rastlanmadı.
 
AİLEDEN YENİ TALEP 
 
Bayram Erol'un ailesi, çocukların en son görüldükleri yer olan Kelkit Çayı kenarındaki yolun yaklaşık 100 metre ilerisinde bulunan hafriyat alanında arama çalışması yapılmasını istedi. Bunun üzerine yine çay kenarında devam eden tünel çalışmaları kapsamında yer alan toprakların özel firmaya ait kamyonlar ile döküldüğü alanda, firmaya ait kepçe ile dün yaklaşık 3 saat arama yapıldı. Fakat yapılan aramada her iki çocuğun izine oe rastlanıldı. Bayram ailesi ise, çalışmanın kısa sürdüğünü belirterek alanın tamamen aranması için yetkililere çağrıda bulundu.
 
"ÇOCUKLAR BURADA OYNUYORDU"
 
Dün yapılan çalışmaların ardından eşi ile birlikte aynı alana giden Bayram Erol'un babaannesi Rukiye Erol, torununun 155 gündür kayıp olduğunu söyledi. Çocukların her yerde arandığını ancak bulunamadığını söyleyen Erol, gözyaşları dökerek, "Sadece burası kaldı. Dün bir çalışma yaptılar. Ama buraya binlerce kamyonla toprak döküldü. Artık buradan şüpheleniyoruz. Çok üzüldük. Beş ay oldu, eve gidiyoruz ağlıyoruz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bilen gören varsa Allah rızası için bize söylesin. Kaçırdılarsa bize haber salsınlar. Çok üzgünüz" dedi. 
 
Kayıp çocuklardan Bayram Erol'un dedesi aynı isimdeki Bayram Erol ise, çocukların her yerde arandığını ancak şu ana kadar herhangi bir sonuç çıkmadığını ifade ederek şöyle konuştu: "Suda çıkmadı. 5 ayı geçen bir süre oldu. 'Kaçırıldı' dedik bir ipucu bulunamadı. Artık geriye bura kalıyor aklımızda. İleride tünel inşaatı var. Tünel inşaatı ile bu arada çalışan araçlar vardı. Bu hafriyatı döken araçlar. Onlar çarptı mı, bir kaza mı oldu? Çocuğun üzerine mi hafriyat boşaltılar. Çocuklar burada oynuyordu. Nasıl olduğunu bilemiyoruz. Şimdi aklımız burada kaldı. Ne oldu bu çocuklara."
 
"HER GECE RÜYAMIZDA GÖRÜYORUZ" 
 
Üç çocuğundan en büyüğü olan Bayram Erol'u 155 gündür acılı bir şekilde evde bekleyen anne Adile Erol, oğlundan gelecek umutlu bir haberi bekliyor. Oğlunun fotoğrafını öpen ve elleri ile okşayan anne Erol, "Yine bir arama talep ettik, bir yer vardı. Arama oldu. Ondan bir sonuç alamadık. Yine Kaymakamlığa dilekçe verip, orayı arattıracağız. Irmakta da çıkmadı, umutlu bir haber bekliyoruz. İnşallah umutlu bir haber gelir. Her gece rüyamızda görüyoruz, ağlıyoruz. Çok acı, Allah'ım kimseye yaşatmasın. Bilen gören varsa insanlık namına bize söylesin" diye konuştu. Bu arada kayıp Dursun Kağan Taşçı'nın annesi Nafize Taşçı'nın, yaşanan süreçte rahatsızlandığı ve Ankara'da tedavi gördüğü söyledi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!