Kerem Kılıçdaroğlu: Sokağa çıkarsa CHP kaybeder

Hazırladığı doktora tezi kapsamında 1 Kasım seçimlerinin ardından çalışma yapan Kerem Kılıçdaroğlu, "Sokağa çıkmak CHP'ye kaybettirir" dedi.

Kerem Kılıçdaroğlu: Sokağa çıkarsa CHP kaybeder
Kerem Kılıçdaroğlu: Sokağa çıkarsa CHP kaybeder
GİRİŞ 13.06.2016 12:56 GÜNCELLEME 13.06.2016 13:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu, Al Jazeera'den İrfan Bozan'a röportaj verdi.

Kerem Kılıçdaroğlu'na göre CHP'nin oylarını artıracak en etkili olabilecek yöntem, sokağa çıkmak değil seçmenin ayağına gitmek olduğunu söyledi.

İşte o röportajın bir kısmı;

"Benim edindiğim izlenim AKP’nin muhtarlarla ilişkisi çok iyi. Muhtarlar neden önemli? Mahalleyi tanıyor. Kimin ne sorunu var biliyor. Muhtar bildiklerini AKP ilçe başkanına anlatıyor. İlçe başkanı için kaynak sıkıntısı yok ve sorunları kolayca halledebiliyor. Muhtarlarla bu bağ kurulmuş durumda. Seçmende bunları biliyor. Bir sorunu olduğunda o sorununu oraya taşıyabiliyor"

SOKAĞA ÇIKMAK CHP'YE KAYBETTİRİR Mİ?

"CHP aynı yardımı yapamaz. O gücü yok. Senede bir iki kez yapabilir belki. Parti olarak düzenli bir şekilde seçtiğiniz bölgelere, mahallelere gidersiniz onlarla diyaloğa girersiniz. CHP bunu yılın belli günlerinde, belli organizasyonlarda stand açarak yapıyor. Bunun ötesine geçmek gerekiyor. Ev ziyaretleri yapılabilir, ev ziyaretleri çok önemli. Örgütte meydanlara inelim görüşü de var. Meydanlara inmenin şöyle bir riski var bence. Dünya Değerler Araştırması’na göre Türkiye en muhafazakar ülkelerden biri ve insanların protesto olayına bakış açısı çok mesafeli. Siz meydanlara inelim diyorsunuz meydanlara inince muhtemelen AKP seçmeni bunu kendisine tehdit olarak alacak. Bana karşı protesto yapıyorlar algısı oluşacak."

 

 

YORUMLAR 2
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    chp arti hdp. Adamlar hem ataturkcu hemde apocu. chpde ne ararsan var. yazikkk
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP amuda bile kalksa bu kafayla bir yere varamaz. Kendi insanından ve dünyadan habersiz BDP. nin kuyruğu olmuş....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...