Levent Gültekin KİMDİR? Biyografisi - Hayatı

Kürt kökenli Türk yazar ve gazeteci olan Levent Gültekin kimdir? Aslen nerelidir? Levent Gültekin hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar...

Levent Gültekin KİMDİR? Biyografisi - Hayatı
Levent Gültekin KİMDİR? Biyografisi - Hayatı
GİRİŞ 13.06.2016 14:29 GÜNCELLEME 13.06.2016 14:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kürt kökenli Türk yazar ve gazeteci Levent Gültekin, 1972 yılında Ardahan'ın Göle ilçesinde dünyaya geldi.

Üniversite yıllarına kadar doğduğu ilçede eğitimine devam eden Gültekin, Anadolu Üniversitesi'nin Kamu Yönetimi Bölümü'nde lisans , Selçuk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Kariyeri

Yeni Şafak gazetesinde çalışmaya başlamasıyla gazetecilik mesleğine giriş yapan Levent Gültekin, yaklaşık olarak 5 yıl farklı görevler aldı ve bir süre Yeni Şafak'ın haber müdürü oldu.

2000 yılında Yeni Şafak'tan ayrılan Gültekin, "Gerçek Hayat" dergisini çıkartmaya başladı ve derginin genel yayın yönetmenliği görevini de üstlendi.

İnternet haber sitelerinde Cenk Açık takma adıyla yazılar yazdı.

2007 senesinde Star Medya Grubu'nda İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, 2009'da TMSF idaresi altındaki Cine5'te yönetici olarak çalıştı.

Günümüzde Diken internet gazetesinde köşe yazıları yazmakta ve Medyascope yorum ve haber platformunda Ruşen Çakır ile gündemi değerlendirmektedir.

Gültekin, gündeme ilişkin yazılarının yanı sıra, çok satanlar listesine girmeyi başaran "Şatafatlı Mağlubiyet" (İslamcıların İktidarla İmtihanı) kitabını yazdı.

Kitapları

Şatafatlı Mağlubiyet (İslamcıların İktidarla İmtihanı), Doğan Kitap - 2015

YORUMLAR 2
  • Sultan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yakın bir zamanda ilk defa dinledim Levent Bey'i...ülkenin başında Levent Bey gibi 2 adam gibi adam daha olsa sorunsuz bir ülke olur eminim...
    Cevapla
  • Camer 7 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı lari ve gerçekleri saklamaya çalışanları Allah Kahhar ismiyle kahru perişan etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak