Latif Erdoğan: Kaçırılmasaydı infaz edilirdi!

Bir dönem Gülen'in en yakınında bulunan isim olan Latif Erdoğan, firari Adil Öksüz'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Latif Erdoğan: Kaçırılmasaydı infaz edilirdi!
Latif Erdoğan: Kaçırılmasaydı infaz edilirdi!
GİRİŞ 12.08.2016 00:32 GÜNCELLEME 12.08.2016 00:42
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Habertürk TV'de konuşan Latif Erdoğan, Adil Öksüz'ü "Türkiye'deki Gülen" olarak niteledi.

Öksüz'ün çok şey bildiğini ifade eden Erdoğan, FETÖ'nün onu kaçırdığını söyleyerek "kaçırılamasaydı zaten infaz edilirdi" dedi.

Latif Erdoğan şöyle konuştu:

Adil Öksüz'ü 25 senedir tanırım. Gülen, kademe kademe yanındakileri ekarte etmek için bir mollalık sistemi kurdu. İlahiyati bitiren insanları yanına aldı, 3-4 sene ayrıca okuttu. Fakat okutmanın gayesi onları kendisi adına bir robot haline getirmek. Bunlardan da bazılarını özel hizmetlerde kullandı. Adil de o dönemde resmi hizmetlere bakan bir arkadaş olarak biliyorum. 

Tabii 15 senedir takip ettiğim yok. Bu olaylarda işte bulunanlar arasında Adil Öksüz var denince şaşırdım. Hemen aradım bazı arkadaşları, zaten bu hizmete bakıyordu, "Gülen'in yakalanması kadar önemlidir yakalanması" dedim.

ELİMİZDEKİ "GÜLEN"İ KAÇIRDIK

Tabii onun bırakılması en somut delili bertaraf etmektir. Onu da dedim, o günkü eleştiri yazılarımda dedim, kurtarılmasaydı infaz edilirdi. Gülen ne bilirse, o da bilir. Gülen'i temsilen vardır. Şimdi Gülen'i yalvar yakar teslim almaya çalışıyoruz, eldeki Gülen'i kaçırdık. 

DARBE İMAMIYDI

Daha sonra duyduğumuz şeyler, havacılara imam olmuş. Ama o darbe imamıydı bana göre. Büyük talihsizliktir kaçırılması. O günkü şartlarda Marmaris'te o eşkıyaları arayacağınıza Ankara'da Adil'i arayın derim ben. Eldeki polis ifadesinde "onu dışarda yakaladık" demişler, halbuki bugün görüntüleri fotoğrafları var yakalanan darbecilerle beraber. 

AKAR'I GÜLEN'LE GÖRÜŞTÜRMEK İSTEYEN DE ADİL ÖKSÜZ'DÜR

Sivil ayağın çökertilmesi gerekirdi, darbeyi sivil ayakta organize edenler önemli. Hulusi Akar ile Gülen'i görüştürmek isteyen Adil Öksüz'dür. O darbede başka sivil bulunamadığına göre, o darbede birinci adamdır o, sadece havacı meselesi değil.

YORUMLAR 25
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizler 40 senedir bilmeden bunlara hizmet ettik zavallı Latif Erdoğan ile Hüseyin Gülerce nereden bilsinler Adil Öksüzün darbe imamı olduğunu adam kaçtıktan sonra o üste bulunma niyetinin ne olduğu anlaşıldı. Eğer Adil Öksüz kaçmasaydı göz altındaki darbe bülbülleri zaten onu ele vereceklerdi.
    Cevapla
  • merter 7 yıl önce Şikayet Et
    önce bunları alsınlar 40 yaşa sonra anlat
    Cevapla
  • hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    madem bunları biliyorsun kaçmadan neden bildirmiyorsun bence seni ve hüseyin gülerceyi iyi sorgulamak lazım
    Cevapla
  • MEHMET T 7 yıl önce Şikayet Et
    peki abicim 25 yıldır tanıyosun da şimdimi aklına geldi. Bildiklerinizi açıklayın ortaya çıktıktan sonra bende tanırım. önemli olan önceden deşifre etmek.
    Cevapla
  • flu 7 yıl önce Şikayet Et
    hep olaylar olduktan sonra konuşuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!