İşte kaza korkunç kavganın nedeni!

İstanbul Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı.

İşte kaza korkunç kavganın nedeni!
İşte kaza korkunç kavganın nedeni!
GİRİŞ 23.09.2016 13:36 GÜNCELLEME 23.09.2016 14:14
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İBB kazayla ilgili açıklama yaptı. Kaza anında metrobüste olan bir görgü tanığı yaşananları, "Metrobüste her gün bir kavga oluyor. Kavga duraktan çıkınca başladı" sözleriyle anlatırken, şoföre şemsiye ile vurduğu belirtilen kişi gözaltına alındı. Kaza anında metrobüste olan bir vatandaş yaşananları sosyal medyada anlattı, 'kapı kavgası' yaşandığını belirtti.

Acıbadem’de Kadıköy yönüne ilerleyen Recai Türkoğlu yönetimindeki metrobüs, yoldan çıkıp araçlara çarptı. Metrobüs önce iki araca çarptı, ardından 3 aracı altına alarak, iki katlı bir otobüse çarparak durabildi.

İŞTE O ŞEMSİYE

Kazaya neden olduğu belirtilen yolcu gözaltına alınarak Üsküdar Doğancılar Şehit Tuncer Mustafaoğlu polis merkezine getirildi. Saldırganın şemsiyesi ise metrobüste şoför kabininin hemen yanında görüntülendi.

"TARTIŞMA SESİ GELDİ"

Kaza sırasında metrobüsün içinde bulunan yolcu Serdar Çengel, "Duraktan çıktıktan 15 saniye sonra kaza gerçekleşti. Tartışmaya biz şahitlik etmedik. Tartışma sesi geldi ama vurdu, vurmadığını görmedik. Zaten vurduktan sonra bu olay olmuş. Her olan bir şey, şoförle bir tartışma oluyor. Duraktan çıktık 15 saniye sonra oldu. Biz sadece otobüsün şahlandığını gördük. İki arabaya vurdu, 3 tane aracı da altına aldı, çift katlı otobüse çarptıktan sonra durdu. Süratliydi, duraktan çıktı hızını aldı. Metrobüsün içinde ayakta kalanların hepsi arkaya geldi" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • Samet 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyle hayvanlardan temizlenmeli artık İstanbul cezaevlerinde yerde kalmasa yerin dibini kazın yinede salmayın bu itleri masum insanlara yazık günah valla yeter artık..!!! Şöför kabininin yolcuyla muhattabı imkansız hale gelmeli bu ders olsun allahtan ölen yok!!!
    Cevapla
  • garip 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne var hepiniz İstanbula sıkıştınız! Tüm Türkiye sizin için çalışıyor! Sizde birbirinizi yiyiyorsunuz. Yazıklar olsun!
    Cevapla
  • bbbb 7 yıl önce Şikayet Et
    biz butun turkiye icin calisiyor olmayalim
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Şöfor kabinleri halkla irtibatsız hale gelmeli yoksa bunun sonu olmaz. Yurt dışındaki taksilerde olduğu gibi kırılmaz camdan olmalı.
    Cevapla
  • ahmet efe 7 yıl önce Şikayet Et
    ölüme sebebiyet ten ağır ceza ile yargilanmali bu tip anguslar
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    şoförlerde talim ve terbiye dersine tabii tutulmalı!
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    git bir şoförlük yap ta sadece bir güncük, belki anlarsın damdan düşmüş misali, insanlara laf anlatmanın deveye hendek atlatmaktan zor olduğunu!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor