Başbakan düğün arabasının önünü kesti

Yeni evli çifte sürpriz yapan Başbakan Binali Yıldırım, konvoyu durdurdu.

GİRİŞ 25.09.2016 13:08 GÜNCELLEME 25.09.2016 13:15
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, otoyolda konvoyuyla yanlarından geçerken kendisine el sallayan yeni evli çifte sürpriz yaptı. Otoyolda konvoyunu durdurarak gelin ve damadın gelmesini bekleyen Başbakan, yeni evli çifte hediyesini vererek tebrik etti.

Haliç Kongre Merkezi'nde katıldığı düğünden sonra Çekmeköy'deki programa gitmek için hareket eden Başbakan'ın konvoyu yolda bir düğün konvoyu ile karşılaştı. Başbakan kendisine el sallayan çifte selam verdi. Konvoyu D-100 Karayolu Okmeydanı Kavşağı TEM bağlantı yoluna geldiğinde durma talimatı veren Başbakan Yıldırım, aracından indi ve vatandaşlarla selamlaştı. Başbakan Yıldırım'ın niyeti sohbet ettiği bir esnafa, "Gelin arabası gelecek, onları bekliyorum" demesiyle belli oldu.

Çok geçmeden gelin arabası ve düğün konvoyu yolda gözüktü. Yeni evli çifte sürpriz yapan Başbakan Yıldırım, konvoyu durdurdu. Genç çifti tebrik eden Yıldırım, gelin ve damada hediye verdi. Hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Başbakan Yıldırım yeni evli çifti uğurladı. Başbakan Yıldırım da mahalle halkı ve esnafla görüşüp hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Kağıthane'den ayrıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • Konyali 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok zeki espirili kivrak zekali anlayisli yerine gore elini masaya vuran bi o kadarda alcak gonullu bir adam binali yildirim. Allah kendisinden razi olsun. Basbakanlik koltugunu reisten sonra hakki ile doldurabilsi. Allah kendisinin ce calisma arkadaslarinin yar ve yardimcisi olsun.
    Cevapla
  • Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Sürekli halkın içinde olmak ve insanlarla içli dışlı olmak... özlemiştik bunları. Çok güzel.
    Cevapla
  • Arzu 7 yıl önce Şikayet Et
    Guzel bir ornek bundan sonra ki gelecek basbakanlara... Burunlari kaf dagina degil boyle halkla beraber olsunlar. Sen ne kadar seversen ne kadar yakinlik gosterirsen halkina onlarda sana deger verir!
    Cevapla
  • bhjk 7 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir jest...ani ve habersiz hatır sormalar..çok etkileyici..halktan biri olmak..
    Cevapla
  • Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Damat bey ve Gelin hanim, Basbakanimizin elini opseymis isabetli olurdu diyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'