"Cezaevinde bana tuvalet temizletiyorlar"

Metrobüs şoförü Recai Türkoğlu’na, seyir halindeyken elindeki şemsiyeyle vurarak metrobüsün yoldan çıkmasına ve 11 kişinin yaralanmasına neden şahıs konuştu.

"Cezaevinde bana tuvalet temizletiyorlar"
"Cezaevinde bana tuvalet temizletiyorlar"
GİRİŞ 12.10.2016 07:24 GÜNCELLEME 12.10.2016 07:24
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Habertürk Gazetesi'nden Hüseyin Şentürk'ün haberine göre, Murat A.'nın kardeşi Ali A., kardeşinin olayı şöyle anlattığını söyledi: 

“Evet suçluyum ama tek başıma değil. Hatta daha fazlası şoförde. Her şey durakta bekleyen bir kadına durmadığı için başladı. Şoförü durması için ikaz ettim.Yolcular da müdahale etti. Ön tarafa gidip ‘Kapıyı neden açmıyorsun?’ diye sordum. Ayağa kalkıp beni eliyle itekledi, ‘Kahraman eşekler, istediğimi alıp istediğimi almam’ diye bağırdı, anneme küfretti. Elimdeki şemsiyeyle şoförün bulunduğu kabin demirine vurdum. Bence bilerek aracın direksiyonunu bıraktı.Halkın gözünde şemsiyeli maganda oldum. Cezaevinde bana zorla tuvalet temizliği yaptırıyorlar.”

YORUMLAR 21
  • Cem 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazi otobus soforleri cocuklu ve yasli insanlari almiyorlar ben buna cok sahit oldum hatta sikayette bulundum ama hicbirsey anlayamadim sirf kadinin cocuk arabasi var diye araca almiyorlar.bu arkadasa cok uzuldum keske otobus durdugunda yapsaydi soforun sucu cok buyuk frene basabilirdi ama sanki adam otobus degil bisiklet suruyor direksiyonu birakip kavga ediyor
    Cevapla
  • cihangir 7 yıl önce Şikayet Et
    şöförde de ciddi suç var. yolda giden otobüsün direksiyonunu nasıl bırakır? ikisine de aynı ceza verilmeli.
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Şoför öfkesine yenik düştü yerinden kalktı. Kayıtlarda çok açık
    Cevapla
  • Deli yürek 7 yıl önce Şikayet Et
    Olayın videosunu izledim. Adam Şoföre direk pat küt vurmuyor. Şoför o an frene basması gerekirken adamla dalaşıyor ve direksiyon hakimiyetini kaybediyor. Şoför burda asli hatalı o kadar insanın hayatını tehlikeye atmaya hakkin yok. Adama yazık olmuş bence, yolcuyu almadın diye münakaşa edip toplumda insancıl olunması gerektiğini anlatmaya çalışmış. Malesef bizim toplum onu anlamaz amcam. Çok egoist bir toplumuz. Kanunlarda, hakimlerde hikaye. Adamına göre kanun işler bizde. Şoförlerin %70 çok hatalı ve artis. Bunları kimse görmez. İşte bizim toplum Çooooook Egoist
    Cevapla
  • Qwert 7 yıl önce Şikayet Et
    Salla salla babam salla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi