Kurtlar Vadisi Pusu'ya darbe soruşturması

Türk Patent Enstitüsü, 15 Temmuz öncesinde “Kurtlar Vadisi Darbe” markası için başvuruda bulunan Pana Film hakkında savcılığa başvurdu. Konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kurtlar Vadisi Pusu'ya darbe soruşturması
Kurtlar Vadisi Pusu'ya darbe soruşturması
GİRİŞ 14.10.2016 07:24 GÜNCELLEME 14.10.2016 18:37
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'da gerçekleştirmek istediği darbe kalkışması öncesinde "Kurtlar Vadisi Darbe" ismi için patent başvurusu yapan Pana Film hakkında soruşturma başlatıldı. Pana Film adına Ali Çavuşoğlu, 24 Mayıs'ta Türk Patent Enstitüsü'ne (TPE) başvurarak "Kurtlar Vadisi Darbe" ibaresini markalaştırmak talebinde bulundu. Başvuru incelendiği sırada 15 Temmuz günü Fetullahçı Terör Örgütü tarafından 241 şehit verdiğimiz darbe kalkışması meydana geldi.

TPE de bu gelişme üzerine başvuruyu reddetmekle kalmadı savcılığa bildirimde bulunma kararı verdi. Enstitü Başkanı Prof. Habip Asan tarafından savcılığa gönderilen yazıda, "Bilindiği üzere ülkemizde 15 Temmuz 2016 gecesi Fetullahçı Terör Örgütü tarafından demokratik anayasal düzeni cebir ve şiddet kullanarak ortadan kaldırma girişiminde bulunulmuştur.

'Kurtlar Vadisi Darbe' ibareli marka başvurusu anılan darbe teşebbüsünden önce gerçekleşmiş olduğundan konunun suç oluşturabileceği şüphesi ile bildirilmesi uygun görülmüştür" denildi. Başvuru üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 70
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Milleti yeterince uyutular onlardanmı bilgi edinecem gidişinde kitap okuyun
    Cevapla
  • fth 7 yıl önce Şikayet Et
    necati şaşmazın darbeyle falan işi olmaz sanmıyorum,ama zaten dizinin senaryosuna bakıldığında zaten hep Türkiye gerçeklerini işleyen bi dizi olmuştur.anlaşılıyorki istihbarattan birileri para karşılığı veya başka bişeyden dolayı bilgi akışı sağlıyor.bu darbe olayınında böyle olduğunu düşünüyorum
    Cevapla
  • kvp 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayip ettin Ustaaaa
    Cevapla
  • Batman ( iluh) 7 yıl önce Şikayet Et
    şu film de bıktırdı yağu
    Cevapla
  • Davud67 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar dizi darbe öncesi vatan millet sevgisi aşılayacak nitelikte. Tabi içinde bir takım gizli ibareleri var deniliyor. Resimleri yayınlanıyor. Bu diziyi en çok fetöcüler seyretmiyor. Bence devam etmeli. İsim değişikliğine gidilebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!