Hazırlanan ilk iddianame kabul edildi

İstanbul'da hazırlanan ilk 15 Temmuz iddianamesinde, 29 polis hakkında, 3’er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Hazırlanan ilk iddianame kabul edildi
Hazırlanan ilk iddianame kabul edildi
GİRİŞ 24.10.2016 15:14 GÜNCELLEME 24.10.2016 16:26
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişimine yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen darbe soruşturmasında, darbe suçundan 29 polis hakkında ‘3’er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis” talebiyle hazırlanan iddianame, terör suçlarına bakmakla görevli ihtisas mahkemesi olan İstanbul 22. Ağır Ceza Hakimliğince kabul edildi.

3'ER KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ HAPİS TALEBİYLE YARGILANACAKLAR

ByLock kullandığı da tespit edilen sanık polisler, 3’er kez ağırlaştırılmış hapis talebiyle yargılanacak. İddianamede, biri pilot 3 sanığın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı korumak üzere Huber Köşkü'ne özel harekat timi götürmeyi, "Darbeciler bizi asar" diyerek reddettikleri belirtildi. 29 polis hakkında, 3’er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

15 TEMMUZ GECESİ HALKA 'ASKERLERE DİRENMEYİN' DEDİKLERİ BELİRTİLDİ

İddianamede, 15 Temmuz darbe girişimi şüphelisi 29 polisin, darbecilerle işbirliği yapıp diğer polislere ve halka “Askerlere direnmeyin” diye telkinde bulundukları, darbeci askerlerle işbirliği yaptıkları, ayrıca halkın direncini kırmaya çalıştıkları belirtildi.

YORUMLAR 18
  • cengiz kara 7 yıl önce Şikayet Et
    Müebbet hapismiş oh ne ala sen öldür yak yık katlet devlette sana bir ömür baksın cezaya bak bu adamlar kesin bir darbe daha yapar nede olsa cezası hapishane de yatmak...
    Cevapla
  • Adam Muhammed Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    darbeciler asıyor biz asamıyoruz bakksenn
    Cevapla
  • kasim 7 yıl önce Şikayet Et
    Darbeci katiller şimdiye idama başlamişti kahrolasi katiller
    Cevapla
  • xxxyyy 7 yıl önce Şikayet Et
    Açığa alınan memurlar bir bir geri dönüyor.Masum olmayıp iliklerine kadar FETÖ'cü olduklarını bildiklerimiz de geri döndü.Komisyonlar araştırımalı;gerçek FETÖ'cüleri geri alıp olmayanları mağdur edebilirler.Sayın Cumhurbaşkanımız duysun bilsin bunları.Mücadelede tekrar yalnız kalmasından endişe ediyoruz.
    Cevapla
  • KURTBEY 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim okadar eminsen iliklerine kadar fetöcü olduklarına topu REİS'e atma taşın altına elini koy isim isim şikayet et herkes herşeyi REİS ten bekler oldu bu ne yahuu
    Cevapla
  • KahramanMaraşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    idam noldu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması