Başbakan Binali Yıldırım'dan taziye telefonu

Başbakan Binali Yıldırım'ın yangında hayatını kaybeden Zeliha Avcı'nın babası Mustafa Avcı Bahtınur Baş'ın babasıyla görüştü.

Başbakan Binali Yıldırım'dan taziye telefonu
Başbakan Binali Yıldırım'dan taziye telefonu
GİRİŞ 30.11.2016 13:29 GÜNCELLEME 30.11.2016 13:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, Adana'daki öğrenci yurdu yangınında hayatını kaybeden öğrencilerden Zeliha Avcı ve Bahtınur Baş'ın babasını arayarak başsağlığı diledi. Zeliha Avcı'nın babası Mustafa Avcı, dün yangınsırasında 'Yurdu yıktılar, bizim çocuklarımızı buraya yerleştirdiler' diyerek tepki göstermişti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Aladağ ilçesindeki özel öğrenci yurdunda çıkan yangında hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynak ile Bakanlar Soylu, Kaya ve Yılmaz, yangında yaralanan ve kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralı öğrencilerle ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra Kaynak ve beraberindeki bakanlar, yangında hayatını kaybeden Zeliha Avcı ve Bahtınur Baş'ın ailelerini Sarıçam ilçesinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.

BAŞBAKAN YILDIRIM TELEFONLA ARADI

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, Başbakan Binali Yıldırım'ın yangında hayatını kaybeden Zeliha Avcı'nın babası Mustafa Avcı ve Bahtınur Baş'ın babası Mehmet Ali Baş'la telefonla görüşerek başsağlığı dilediği bildirildi. 

Adana'nın Aladağ ilçesinde dün akşam saatlerinde özel öğrenci yurdunda çıkan yangında 12 kişi yaşamını yitirmiş, 22 kişi yaralanmıştı.

BABA AVCI İSYAN ETMİŞTİ

Öğrenci yurdunda çıkan yangının ardından olay yerine giden gazeteciler, Zeliha Avcı'nın babası Mustafa Avcı'ya yangının nasıl çıktığını sormuştu. Baba Avcı, 'Benim çocuğum kayıp. Burası Süleymancıların yurdu. Yurdu yıktılar, bizim çocuklarımızı buraya yerleştirdiler' demişti.

YORUMLAR 5
  • son söz 7 yıl önce Şikayet Et
    elbette ihmal varsa cezalandırılsınlar ama işi dönüp dolaştırıp cahilce ve kasıtlı bir şekilde genele yaymak ve sözcü gazetesi zihniyetiyle konuşmamak gerekir biz müslümanız elhamdülillah kadere ve kazaya inanan insanlarız,süleyman efendi cemaati taa 1923 den beri Allah rızası için ümmeti Muhammedin evlatlarına dini islamı mübini öğretiyor Allah onlardan razı olsun
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    inşallah tv de söylediğini başbakanımızada söylemiştir.bence cemaate zarar için değilde gereken tedbirler alınmadıysa cezası olacak çeksin.yazık bu kadar çocuğa.birde Darbeden canı yanan ak parti cemaatlerin tehlikesini görmüş olmalı.çocuklar küçük yaşlarda yurda verilmemeli devlet yapmalı bu işi .yoksa Yen'i fetöler türer bu gidişle.
    Cevapla
  • Alisssss 7 yıl önce Şikayet Et
    Vaaay vay. Bu insanlar şeytanin pesinden ne zaman kurtulup bir Allah dostunun eteginden yapisacaklar. Yurtlari elestirenler devletin arabalarinin bile gidemedigi yerlere bu yurt hizmetini aksatmadan veriyorlar.
    Cevapla
  • bjk 7 yıl önce Şikayet Et
    vah vah sizlere ki sizlere devlet neyi ogretebilir bugün dini bütünler basta ya yarın...bir osmanlica zorla getirildi ulke ayaga kalkti devlet dini ogretmeye kalksa irticacilar hortladi seriat geldi diye sokaga atlar herkes...bilselerki seriat dindir dinde şeriat...yazik bir kurum uzerinden siyaset yapmak hiç etik degil...gidin kumda oynayin...
    Cevapla
  • Daha neler 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö ile bu cemaati bir tutamazsiniz. Onlar yillardir cocuklarimiza hakim ol savci ol vali ol dedi. Bunlardan sen hic duydun mu boyle birsey. Oku yun kuran okutun derler. En az 10kisiye kuran ogretin yoksa on parmagim yakanizda diyor suleyman efendi. Mahza gayesi ahiret olani,mahza dunya icin calisanla bir tutma.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma