Meslek odaları terörü kınamadan barış istedi!

Biri işçi sendikası, biri kamu işçileri konfederasyonu, biri doktor biri ise mimar ve mühendisler odası ama işleri güçleri terör seviciliği yapmak.

Meslek odaları terörü kınamadan barış istedi!
Meslek odaları terörü kınamadan barış istedi!
GİRİŞ 19.12.2016 15:58 GÜNCELLEME 19.12.2016 15:58
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Türkiye yıllardır birçok alanda gelişme gösteriyor. Kimi sektörlerde de bazı hatalar yapılıyor. Mimarlar, Doktorlar, KESK ve DİSK, bu 4 oda aslında meslek örgütü ancak hepsinin ortak gündemi kendi alanlarıyla ilgili tek bir konuda görüş bildirmemeleri.

MESLEK ÖRGÜTLÜĞÜYLE ALAKALARI BİLE YOK

Doktorların o kadar sorunları varken, dahası Güneydoğu'da doktorlar terör örgütü PKK tarafından katledilirken sessiz kalan Tabipler Odası her fırsatta devletin 'sırf Kürt olduğu için' insanları katlettiğini savunuyor. Mimarlar Odası ise, gariptir beğendiği tek bir mimari proje yok. Bu 4 odanın bugüne kadar doktorlar, işçiler ya da mimarlarla ilgili tek bir sorunu gündeme getirdiği yok, varsa yoksa terör örgütü PKK, DHKP-C savunuculuğu..

TERÖRE KARŞI MİLLİ SEFERBERLİK ÇAĞRISINI ELEŞTİRDİLER

Son olarak bu 4 örgüt bir araya geldi ve terör örgütlerine karşı "Milli seferberlik" çağrılarını eleştirdi, devletin insanlara yaşam ve barış sunmadığını dile getirdi.

Ortak basın açıklamasını okuyan KESK Ankara Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Mevlüt Çakmak, ölümlere karşı yaşam, demokrasi ve barış için “seferberlik” ilan ettiklerini bildirdi.

"MUHALEFET LİNÇ EDİLİYOR"

Açıklamasına, saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyerek başlayan Çakmak, her patlama sonrasında iktidarın isteklerini daha yüksek sesle dile getirdiğine dikkati çekti. Son olayların ardından seferberlik ilan edilerek halkın birbirine düşürülmeye çalışıldığını ifade eden Çakmak, “Muhalif kesimleri hedef göstererek linçlere, ihbarcılığı yaygınlaştırarak toplumu suskunlaştırmaya, milyonları ilgilendiren Anayasa değişikliğini gözden kaçırmaya, tüm bunlarla birlikte ülke yönetimindeki başarısızlıklarını da gizlemeye çalışmaktadırlar” dedi.

YORUMLAR 44
  • OF'lu 7 yıl önce Şikayet Et
    masa örtüsü bile pkk sempatizanları gibi
    Cevapla
  • kayı boylu 7 yıl önce Şikayet Et
    ülke kan ağlıyor sizde pkk,hdp,vs. hain örgüt ağzıyla konuşan ve bu ülkenin kalkınmasını,gelişmesini istemeyen türkiye nin dişmanlarının resmi kuruluşlarısınız galiba YANİ İÇİMİZDEKİ İRLANDALILARSINIZ SİZ. yazıklar olsun sizlere.ulan kalleşler. madem barış istiyorsunuzda hani o hain masada TÜRK BAYRAĞI. zaten siz ve gibiler var ya ŞANLI AL BAYRAK DÜŞMANISINIZDA ONDAN..
    Cevapla
  • Gerçek 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim paramizi yiyorlar ve ihanet ediyorlar millete yillardir yillardir
    Cevapla
  • Yusuf kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bütün fitne bunların altından çıkıyor. Yıllardır yazıyorum. Bu derneklerin derhal kapatılması gerekiyor. Güneydoğudaki pkk lı öğretmenler hep bu sendikanın üyesi.
    Cevapla
  • sabir 7 yıl önce Şikayet Et
    bu hain odalara neden kayyum atanmiyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü