Mardin'de operasyon! Çatışma sürüyor

Mardin’in merkez Artuklu ile Nusaybin ilçeleri arasında kalan Sulak Mahallesi’nde 2 terörist yaralı olarak yakalandı.

GİRİŞ 22.01.2017 13:52 GÜNCELLEME 22.01.2017 13:53
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Mardin’de güvenlik güçlerince yapılan çalışmalarda merkez Artuklu ile Nusaybin ilçeleri arasında bulunan Sulak Mahallesi’nde 4 kişilik terörist grubun bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine gece saatlerinde geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

GÜVENLİK GÜÇLERİNE ATEŞ AÇTI

Operasyonda teröristlerin güvenlik güçlerinin “teslim ol” çağrılarına ateş açarak karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada yaralanan 2 terörist yakalanırken, 2 terörist ise gecenin karanlığından faydalanarak kaçtı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ, OPERASYON SÜRÜYOR

Çok sayıda güvenlik gücünün sevk edildiği bölgede operasyonun sürdüğü öğrenildi. Mardin Valiliği, 2 teröristin yaralı olarak yakalandığını, operasyonun sürdüğü Sulak Mahallesi’nde vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.Operasyon kapsamında bir helİkopterin de bölgede havadan tur attığı görüldü.

4 POLİSİN ŞEHİT OLDUĞU SALDIRININ FAİLİ

Öte yandan, yakalanan teröristlerden birinin terör örgütü PKK’nın bombacılarından olduğu belirlendi. Kawa kod adlı teröristin Dargeçit ilçesinde 4 polisin şehit olduğu bombalı saldırının faili olduğu da öğrenildi.

3 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Mardin'in iki ilçesinde çıkan çatışmada 3 PKK'lı terörist öldürüldü.Kızıltepe İlçesi'nde önceki gün Kaymakamlık önünde gezen şüpheli bir kadını takibe alan güvenlik güçleri, kadının gittiği Atatürk Mahallesi'ndeki eve gün gece operasyon düzenledi. Güvenlik güçlerinin eve baskın yapması üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, Kaymakamlık önünde keşif yaptığı belirtilen kadın teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Evde oldukları tespit edilen 2 PKK'lı ile çatışma sürerken, bugün sabah saatlerinde 1 teröristin daha etksiz hale getirildiği öğrenildi.

YORUMLAR 38
  • kayserili 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah polisimizi ve askerimizi korusun
    Cevapla
  • Destan 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu teslim ol u biraksakta lesini yere sersek daha iyi olmaz mi
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Sağ ele geçenleri konuşturulmalı,
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    suriyedeki pyd nin saldırmasını beklemeden oraya biz saldırmalıyız.türkiyenin güvenliği tehlikede.abd nin niyeti bozuk.seferberlik ilan edilmeli..yılanın başını küçükken ezemedik abd silahlandıdı pydyi. hiç olmazsa daha fazla güçlenmeden kafalarını ezmeliyiz.yarın çok geç olabilir.bize pahalıya patlar.
    Cevapla
  • gaga 7 yıl önce Şikayet Et
    i d a m şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat