Lise mezunu İstanbul bekçi alımı başvuruları başladı!

İstanbul Valiliğine ve Kaymakamlıklarına alınacak lise mezunu 700 bekçi alım başvuruları 16 Şubat perşembe günü itibariyle başladı. KPSS şartı aramayan bekçi alım ilanında şartlar neler?

Lise mezunu İstanbul bekçi alımı başvuruları başladı!
Lise mezunu İstanbul bekçi alımı başvuruları başladı!
GİRİŞ 17.02.2017 10:50 GÜNCELLEME 17.02.2017 10:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

16 Şubat perşembe günü itibariyle İçişleri Bakanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımlanan ilan ile Emniyet Hizmetleri Sınıfında İstanbul İli mülki sınırlar içerisinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki listede 700 “ Çarşı ve Mahalle Bekçisi” alım başvuruları başladı. Peki bekçi alımında genel şartlar neler? İşte lise mezunu bekçi alım ilan

Başvuracak Adaylarda Aranan Genel Şartlar:

* 700 bekçi alım ilanına başvuracak adayların; T.C. vatandaşı olmak, lise ve dengi okul mezunu olmak, en az 1 yıldır İstanbul'da ikamet ediyor olmak, askerliğini tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak, görevini devamlı yapmasına engel sağlık durumu olmamak, kamu haklarından mahrum olmamak şartlarına haiz olmaları isteniyor.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* Nüfus cüzdanı fotokopisi

* Diploma

* Askerlik durum belgesi

* 6 adet fotoğraf

* Adli sicil kaydı

Başvuru Süreci:

* İstanbul Valiliği 700 bekçi alım ilanı başvuruları 16 Şubat- 25 Şubat 2017 tarihleri arasında istenilen evraklar ile birlikte dilekçeleri imzalamak sureti ile İlçe Emniyet Müdürlüklerine şahsen yapılacak.

Sınav Süreci:

* Bekçiliğe girmeye mani bir hali bulunmadığı anlaşılan isteklilere fotoğraflı ve açık kimlikleri yazılı birer “Sınava giriş belgesi” müracaat ettikleri İlçe Emniyet Müdürlüklerince daha sonra duyurulacak tarihte verilecektir. Bu belgede, sözlü sınavın yapılacağı yer, gün ve saati de belirtilecektir. Sözlü ve/veya yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar sınav giriş belgelerini sınava getirmek zorundadır.

KAYNAK: KAMUPERSONELİ.NET
YORUMLAR 2
  • Miktst özturk 7 yıl önce Şikayet Et
    Lise terk ler olmuyormu
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    orta okul niçin olmuyu saçma yani
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu