Bakan Bozdağ'dan açıklama: Açıkça ihlaldir!

Bakan Bozdağ: 4 din görevlisinin evinin aranması Alman yasasına açıkça ihlaldir

Bakan Bozdağ'dan açıklama: Açıkça ihlaldir!
Bakan Bozdağ'dan açıklama: Açıkça ihlaldir!
GİRİŞ 16.02.2017 14:49 GÜNCELLEME 16.02.2017 15:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

4 din görevlisinin evine yapılan aramalar açıkça ihlaldir

Bakan Bozdağ'ın yaptığı açıklama,  "4 din görevlisinin evlerinde yapılan aramalar, uluslararası anlaşmaların ve Alman anayasasının açıkça ihlalidir. Alman makamlarını, Türk din görevlerine yapılan haksız, hukuksuz, insan hak ve hürriyetlerine aykırı keyfi uygulamalara bir an önce son vermeye davet ediyoruz.. Türk din görevlileri hakkında yürütülen haksız, mesnetsiz ve keyfi uygulama ve soruşturmanın iki ülke arasındaki dostluk ilişkilerine zarar vereceğinde şüphe yoktur." dedi

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 3
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    alman elçisini çağırın ve sorguya çekin. tekrarı halinde karşılık verileceğini, anadoludaki şüphelenilen alman ajanların infaz edileceğini iletin.
    Cevapla
  • Adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    Acin artik sinirlari birakin mülteciler istedigi ülkeye gitsinler, siz böyle davrandikca bunlar daha cok alicengiz oynarlar, korkmayin acin sinir kapilarini bak o zaman tekrar TR ile antlasma yoluna varacaklar.
    Cevapla
  • Tespit 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'deki alman vakıfları incelensin. Para hareketleri araştırılsın. Kimlere maddi kaynak aktarmışlar açıklansın. Hangi STK görünümlü hainlere destek çıkmışlar bulunsun. Doğu ve güneydoğudaki faaliyetlerine daha fazla araştırma yapılsın özellikle.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar