KOSGEB faizsiz 50 bin TL faizsiz kredi başvuru sonuçları

2017 faizsiz 50 bin TL kredi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KOSGEB sıfır faiz 50 bin TL kredi başvuru ile ilgili açıklama geldi.

KOSGEB faizsiz 50 bin TL faizsiz kredi başvuru sonuçları
KOSGEB faizsiz 50 bin TL faizsiz kredi başvuru sonuçları
GİRİŞ 28.02.2017 09:05 GÜNCELLEME 28.02.2017 09:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Binlerce kişi bu sorunun yanıtını arıyor. KOSGEB faizsiz 50 bin TL kredi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2017 yılı itibariyle tekrar aktif edilen faizsiz 50 bin TL kredi başvuru sonuçları için geri sayım başladı. 20 Şubat pazartesi günü itibariyle sona eren kredi başvurularının ardından sonuçlar büyük merak konusu oldu. İşte KOSGEB faizsiz 50 bin TL kredi başvuru sonuçları ile ilgili tüm detaylar

KOSGEB KREDİ BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KOSGEB tarafından yapılan açıklamaya göre faizsiz 50 bin TL kredi başvuru sonuçları 27 Şubat pazartesi günü itibariyle başvuruların yapıldığı sayfadan açıklandı.

Bu sayfada yer alan iletişim bilgilerini kontrol ederek SMS veya e-posta bilgilendirmesinden yararlanabilir. 

Başvuru sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız

kosgeb-logo

KOSGEB faizsiz 50 bin TL krediler ne zaman hesaplara yatacak?

KOSGEB henüz bu konuyla ilgili bir açıklama yapmazken kredi başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından faizsiz 50 bin TL kredi almaya hak kazananlar için duyuru yapılacak.

KREDİLER 9 BANKA ÜZERİNDEN KULLANILABİLECEK

KOBİ'lerden başvuru öncesinde KOSGEB veri tabanına kayıtlı olma şartı aramadıklarına işaret eden Özlü, "Desteğe hak kazanan KOBİ’lerin, kredi kullanımından önce KOSGEB veri tabanına kayıt olmaları ve onaylı KOBİ Bilgi Beyannamelerini oluşturmaları gerekecektir. İnşallah 27 Şubat 2017 tarihinden itibaren kredi faiz desteğine hak kazanan işletmelerimiz belli olmaya başlayacak. Hak kazanan işletmelerimize SMS ve bilgilendirme e-postası göndereceğiz. Bu aşamadan sonra belirlenen işletmeler bankalara başvurarak kredi işlemlerini başlatabileceklerdir. Akbank, Denizbank, QNB Finansbank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile Ziraat Bankası ile protokol yaptık" açıklamalarında bulundu.

12 AY BOYUNCA GERİ ÖDEMESİ OLAMAYACAK

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 50 bin lira üst limitli bu kredinin faizsiz, ayrıca kredinin geri ödeme koşullarını da cazip tutarak ilk 12 ay ödemesiz, kalanı ise üçer aylık eşit taksitler halinde ödenebilecek toplam 36 ay vadeli bir kredi olacağını bildirdi. Özlü, "İlk bir yılı ödemesiz, 36 ay vadeli ve sıfır faizli kredi KOBİ’lerimize verilecek. İnanın, bu devirde en yakın akrabalarınızdan ve dostlarınızdan bile bu şartlarda borç alamazsınız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • hakank 7 yıl önce Şikayet Et
    sifir faiz deniliyor. faka faiz devlet tarafında 3 kişi tarafından karsılanıyor. Fıkıhta her ne türlü faiz olursa olsun isterse devlet karşılasın caizliği yoktur.
    Cevapla
  • ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    Faizsiz kredi basvurusu yaptim fakat sonucu nerden ogrenecegimi bulamiyorum, isim sifre istiyo, Sifre hatirlamiyorum. Msj mailde gelmedi
    Cevapla
  • ramazan2 7 yıl önce Şikayet Et
    sana vermedik bekleme ramazan.
    Cevapla
  • samet 7 yıl önce Şikayet Et
    zoruma giden ne biliyormusunuz. patent sahibiyim ve pazara giriş çok zor oldu. ve 5 yıl pazarda süründüm hiç bir satış yapamadım bizim milletimiz tilki gibi. ve amerika şirketi bir holding projeme sahip çıktı beni uçurdu siparişlere yetişemiyorum. demek istediğim devletin destek vermesine hiç gerek yok sadece dolandırıcı firmalara fırsat vermesin türkiye esnafı yürür gider sıkıntı çekmez.
    Cevapla
  • mferah 7 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede iş yapmak yağlı direğe tırmanmak gibi birşey.....
    Cevapla
  • Ayhanbaspinar 7 yıl önce Şikayet Et
    Nezaman cekilecek
    Cevapla
  • Yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Esnafın cilesi kayıt yaptıranların oda kaydı yaptırılması şart yıllık aydat borcu ödemesine şart tüm kayıt yaptırmak isteyenler aidatları ödeyecek toplanan para yeteceği kişilere bölünecek bunu bu şekil anlatmadilar ama uygulama bu şekil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek