KPSS şartsız lise mezunu bekçi alımı! Son gün...

İstanbul Valiliği tarafından yayınlanan ilana göre 2017 yılı itibariyle KPSS şartsız en az lise mezunu 700 bekçi alımı yapılacak. Peki başvuru şartları neler? İşte bekçi alım ilanının detayları

KPSS şartsız lise mezunu bekçi alımı! Son gün...
KPSS şartsız lise mezunu bekçi alımı! Son gün...
GİRİŞ 24.02.2017 09:36 GÜNCELLEME 24.02.2017 09:36

İstanbul Valiliği Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımladığı ilan ile 772 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kanunu kapsamında Emniyet Hizmetleri Sınıfında İstanbul İli mülki sınırlar içerisinde görevlendirilmek üzere boş ilçe kadrolarına 700 “ Çarşı ve Mahalle Bekçisi” alımı yapılacağını duyurdu.

700 Bekçi Alımına Kimler Başvurabilir?

stanbul Valiliği bünyesinde alınacak 700 bekçi ilanına; T.C. vatandaşı olanlar, lise ve dengi okul mezunu olanlar, en az 1 yıldır İstanbul'da ikamet edenler, askerliğini yapıp 30 yaşından büyük olmayanlar, görevini devamlı yapmasına engel sağlık durumu olmayanlar, kamu haklarından mahrum olmayanlar, en az 1.67 cm boyunda olan adaylar başvuru yapabilecek.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

• Nüfus cüzdanı fotokopisi

• Okul diploma veya tasdiknamesi aslı veya kurumca tasdikli örneği

• Askerlik durum belgesi

 • 4,5x6 ölçülerinde 6 adet fotoğraf, • Adli sicil belgesi

• Gerekmesi halinde lisede hazırlık okuduğuna dair belge

Başvuru Süreci:

* İstanbul Valiliği bekçi alım ilanına başvurular 16 Şubat- 24 Şubat 2017 tarihleri arasında istenilen evraklarla birlikte adayların bulundukları İlçe Emniyet Müdürlüklerine şahsen yapılacak. 

Sınav Süreci:

* Sözlü sınavda başarılı olan adaylar, daha sonra başvurunun kabul edildiği İlçe Emniyet Müdürlüğünün bağlı olduğu Kaymakamlık internet sayfalarında yayınlanacak tarihte ve yerlerde yazılı sınava gireceklerdir. 

* Sözlü sınav tarihi ve yeri başvurunun alındığı İlçenin Kaymakamlık resmi internet sitelerinde ayrıca ilan edilecek ve adaylara duyurulacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Partili Koçyiğit: CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kent uzlaşısı formülü belirledi
Bilet alıp binemeyen Türk kimdi? İşte Titanik ile ilgili daha önce bilmediğiniz 45 sır!