Eşine bıçak çekip kovaladı! Yetmedi evi yaktı

Uzaklaştırma cezası aldığı eve giren adam eşinr bıçak çekti, polisin geldiğini görünce odadaki kanepeyi ateşe verdi

GİRİŞ 25.02.2017 14:55 GÜNCELLEME 25.02.2017 15:22
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Karabük'te, Mücahit U., uzaklaştırma cezası aldığı evine yedek anahtarla girip boşanma aşamasında olduğu eşine bıçak çekti. Eşi ve 2 çocuğu dışarıya kaçarken kapıyı kilitleyip evi ateşe veren Mücahit U., kapı kırılarak dışarıya çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.

Olay, Yeşil Mahalle, Ahmet Yılmaz Caddesi'nde meydana geldi. İşsiz Mücahit U., iddiaya göre eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 60 gün uzaklaştırma cezası aldı. Mücahit U., buna rağmen eşi Nevin ile çocukları Efe ve Yunus U.'nun oturduğu eve yedek anahtarla girdi. Mücahit U., tartıştığı eşine bıçak çekti. Sokağa kaçan eşi ve çocuklarının peşlerinden giden Mücahit U.'yu çevredekiler durdurmaya çalıştı. Bu sırada polis ekipleri geldi. Mücahit U., polisi görünce, eve girip kapıyı kilitleyerek odadaki kanepeyi ateşe verdi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Gelen itfaiye ekipleri kapıyı kırarak içeriye girdi. Dumandan etkilenen Mücahit U., dışarıya çıkarıldı. 'Kim yaktı bunu?' diye soran Mücahit U., ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yangın, büyümeden kısa sürede söndürüldü. Bu sırada Nevin U. ve çocukları gözyaşlarına boğuldu. Anne ve çocuklarını komşuları teselli etmeye çalıştı. Polis aracına götürülen Nevin U., "Biz boşanmak üzereyiz. Eve bakmıyor. 2 bıçakla kovaladı. Kaçtığımız yolda bir sürü insan vardı, onlar gördü, onlar ayırdı" dedi. Nevin U., karakolda eşinden şikayetçi olurkan soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 26
  • Şems 7 yıl önce Şikayet Et
    Uzaklaştırma cezasının yol açtığı aile faciaları dikkate alınmalı ve başka bir yaptırıma gidilmelidir.
    Cevapla
  • madalyanin ikin 7 yıl önce Şikayet Et
    buyuk konusmayin aman ha olayi bilmeden atip tutmayin yarin sizede desinler git 60gun baska yere y adam sucsuzsa .allah bilirya belki olay baska tersini dusunun,,
    Cevapla
  • Misafir33 7 yıl önce Şikayet Et
    Toplumun bilinçli olarak yönlendirilmesi ve,güya pozitif ayrımcılık yasalarıyla,erkek en baştan suçlu,kadın direk mazlum kabul edilmiştir.İyi niyetli kadınlar olduğu gibi kötü niyetliLerde mevcuttur.Sebepsiz uzaklaştırmalar,mahkemelerde türlü iftiralar,çocuklarının ellerinden alınması,ömürboyu nafakalar,tazminatlar,ailede baba rolünü bitirmiş,bazı kötü niyetli kadınlara kısa yoldan ve başkasının sırtından geçim kapısı açmıştır.Sorun sadece ceza vermekle çözülemez,başına gelmeyen,çocuğundan ayrı kalmayan,iliğine kadar sömürülmeyen bilemez.Kadınlar analarımız,ErKekler babalarımız...Avrupa kanunları aile yapımıza uygulanması yanlış,bize özgü ve eşit,tarafsız kanunlar çıkarılmalıdır
    Cevapla
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaç kişi öldü kaç hayatlar söndü hâlâ bir önlem yok.Hergün idam diye bağırılıyor. Ne zamana kadar kulak tıkayacaksınız be!!! Yazık değil mi şu ağlayan çocuklara???
    Cevapla
  • blackksea67 7 yıl önce Şikayet Et
    6284 Sayılı Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Türk gelenek görenek ve hukuk sistemine uygun bir kanun değildir, aile birlikteliğini daha da gergin hale getirip eşler arasında ki öfke ve şiddeti körükler niteliktedir, bu kanunun Türkiye de uygulanması çok güçtür, kanun koyucular başka bir önlem almak zorundadır.. Hiç bir gerekçe erkeğin eşine çocuklarına ve yakınlarına şiddet uygulamasını gerektirmez kanaatindeyim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?