Korucular yemin edip göreve başladı!

Şanlurfa'da eğitimlerini tamamlayan 454 güvenlik korucusu, düzenlenen törenle yemin edip göreve başladı.

GİRİŞ 28.03.2017 13:42 GÜNCELLEME 28.03.2017 16:36
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı'nın açtığı güvenlik korucusu kadrosunda kırsal alanda görev yapmak için 1 aylık eğitimlerini başarıyla tamamlayan 454 yeni güvenlik korucusu için İl Jandarma Komutanlığı'nda yemin töreni düzenlendi.

Yemin törenine; Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen ile korucular ve aileleri katıldı. Törende konuşan Vali Güngör Azim Tuna, eğitimlerini başarıyla tamamlayan korucuları tebrik ederek "678 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında Şanlıurfa’da emekli olan 370 güvenlik korucusunun yerine İçişleri Bakanlığımızın oluru ile Şanlıurfa’ya 470 güvenlik korucusu kadrosu verilmesi üzerine jandarmanın yaptığı çalışmayla 454 yeni güvenlik korucusunun ataması gerçekleşmiştir" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • Tatar 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı görevler inşallah kazasız belasız geri dönersiniz inşalalah
    Cevapla
  • Yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı görevler allah kaza bela vermesin
    Cevapla
  • Ahmed 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun
    Cevapla
  • Vatandasss 6 yıl önce Şikayet Et
    Neee guzeelll kendi koyunu koru silah cepane devlettenn maas bizdennn eee bizde kendi koyumuzu koruyalimm olurmuu olmaz neden ben manisada ikamet ediyorumm biz vergi vermeliyiz elektirik faturasi su parasi vermeliyiz biz tererust barindirmiyorus ki korucu olalimmm
    Cevapla
  • nihat 6 yıl önce Şikayet Et
    bencede yanlis bir uygulama gibi pkk yalnizca orda susar firsatini bulup tekrar sahaya cikar koy korucudu olmali ama farkli bolgelerden olmali orda herkez birbirini tanir
    Cevapla
  • akrep 6 yıl önce Şikayet Et
    Bilmediğin belli sır küpü ketum ve atik. .. bu saydıklarım suan korucu timlerimizde mevcut ve bir hatırlatma sanmaki koyun otlatiyorlar takviye ve kesin sonuç için artık nokta operasyon bile yapıyorlar.Emin ol boş donulmuyor. Bu kadarını bil yeter.
    Cevapla
  • Anadolu aslanı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!