"Küçük bir Türkiye oluşmasından korkuyoruz"

Duma'nın uluslararası ilişkiler komitesi başkanı Leonid Slutskiy, Suriye'nin kuzeydoğusunda 'küçük bir Türkiye' oluşmasından endişelendiklerini söyledi.

"Küçük bir Türkiye oluşmasından korkuyoruz"
"Küçük bir Türkiye oluşmasından korkuyoruz"
GİRİŞ 29.03.2017 14:48 GÜNCELLEME 29.03.2017 14:49
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Rus parlamentosunun alt kanadı Duma'nın uluslararası ilişkiler komitesi başkanı Leonid Slutskiy, Suriye'nin kuzeydoğusunda 'küçük bir Türkiye' oluşmasından endişelendiklerini söyledi.

ENDİŞELİYİZ!

Slutskiy, Moskova'da düzenlenen bir basın toplantısında, Türk askerlerin Suriye'deki eylemlerinden endişe duyduklarını belirtti.

"Suriye'nin kuzeydoğusundaki durumu biliyoruz. Türk askerler El Bab'ı aldı ve Kürtleri Fırat'ın sol kıyısına sürerek başka yerleşim yerlerini de alabilirler" diyen Slutskiy, "Yani Suriye'nin kuzeydoğusunda küçük bir Türkiye oluşmuş olur" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'NİN GENİŞLEMESİ...

Slutskiy, "Türkiye'nin genişlemesi Suriye'nin toprak bütünlüğünün yararına değil" diye de ekledi.

YORUMLAR 124
  • Ukab 7 yıl önce Şikayet Et
    Iste hep üzerine durduğum konu bu. Yazdığım yorumlarda hep söyledim. Ne kadar toprağa ve içeri doğru toprak alınarak daesmis ypg yok bilmem ne bilmem ne bu sefer etki alanları azalacak ve hakimiyet sağladigimiz topraklarda bunların planlari ve bulunduğu bölgelerde tasarruf etme imkanlarına karşı hem tedirgin olacaklar hemde yarın burdaki stratejilerimizi bozacak ve planlarımızı sekteye uğrayacak bir Türkiyenin varlığı onları fazlasiyla hataya ve başarıdan uzaklaştıracak. KısacKısacası istedikleri gibi at koşturamayacaklar. Ve muslumanlara istedikleri gibi zulm edemeyecekler. Bu halk nazarından duygusal tarafımız. Siz birde Devlet aklı tarafını düşünün yazmayayım bile dumur olurlar.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bu konuda endişelenecek ne var? biz terörle mücadele eden bir ülkeyiz yani Türkiye'den korkulmasına gerek yok! siz önce Kırım'dan bir çıkın da gerisini düşünmek bize kalsın
    Cevapla
  • çiko 7 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bizim topraklar.....
    Cevapla
  • Lazz 7 yıl önce Şikayet Et
    siz daha ne gördünüzki hacli kefereler hele bi evet ciksin süprizler olacak
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriye'nin toprak bütünlüğümü kaldı acaba korkunun ecele faydası olmaz bu saaten sonra dosta dost gidene gider Türkiye restini çoktan çekti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!