PKK'ya çok ağır darbe! 66 terörist...

İçişleri Bakanlığı: Son bir haftada, ülke genelinde yürütülen operasyonlarda; 53'ü ölü, 8'i teslim, 5'i sağ olmak üzere toplam 66 terörist etkisiz hale getirildi.

PKK'ya çok ağır darbe! 66 terörist...
PKK'ya çok ağır darbe! 66 terörist...
GİRİŞ 24.04.2017 11:25 GÜNCELLEME 24.04.2017 13:48
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan son bir hafta içinde bölücü terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı bilgilendirmede, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando Birlikleri, Polis Özel Harekat (PÖH) ayrıca iç güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Hava ve Kara unsurlarınca 321 operasyon gerçekleştirildiği, örgüte yardım ve yataklık iddiası ile 185 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Yabancı teröristlerle mücadele kapsamında ise DEAŞ terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 47 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında FETÖ/ PDY ile irtibatlı olduğu değerlendirilen bin 15 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Sol terör örgütleri ile mücadele kapsamında ise sol terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 26 kişinin gözaltına alındığı vurgulandı.

66 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Ülke genelinde yürütülen bu operasyonlarda, 53’ü ölü 8’i teslim 5’i sağ olmak üzere toplam 66 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Ayrıca sokak satıcılarına yönelik olarak 17 ilde (İstanbul, Ankara, Tekirdağ, Düzce, Erzincan, Diyarbakır, Yalova, Bursa, Antalya, Eskişehir, Karaman, Van, Şanlıurfa, Siirt, Adana, Uşak, Mardin) yapılan planlı uyuşturucu operasyonunda 127 kişi gözaltına alındığı bildirildi.

YORUMLAR 34
  • sdda 6 yıl önce Şikayet Et
    nisan ayındaki haber hala anasayfada
    Cevapla
  • Aho 6 yıl önce Şikayet Et
    66 yî yarın ters cevirin 99 olarak görünsün
    Cevapla
  • hilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Bremi inan bir saat sonra 100 derler
    Cevapla
  • Tūrkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahın izni ve inayetiyle bu kâfirlerin sonu gelecek yeter ki Türkiyem birlik ve beraber olsun.Mehmetçik ve Türk polisi bu ayak takımına her yeri dar etti.Elhamdulilah
    Cevapla
  • Uzman 6 yıl önce Şikayet Et
    Surun gencleri agaclandirma projelerine! Verin maasi, kurutun teror batakligini.
    Cevapla
  • Burak 6 yıl önce Şikayet Et
    Ankaradan ilerisini komple yakmadıkca terör zor biter.
    Cevapla
  • Yistif - Rize 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen hangi taraftasın, ona göre sende yanma sakın. Yakmak ile olacağını da çok sanmıyorum bu arada. Eğitim ve kalkınma ile düzelir gibi geliyor bana.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!