3 ilde DEAŞ operasyonu 6 gözaltı

Rakka'ya savaşmaya gitmeye hazırlanan 6 Türk 3 ilde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

GİRİŞ 15.06.2017 12:24 GÜNCELLEME 15.06.2017 13:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Terör örgütü DEAŞ'ın eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele şube ekiplerince bu Sabah İstanbul merkez olmak üzere 3 ilde düzenlenen operasyonlarda 6 örgüt mensubu yakalanarak gözaltına alındı.

 İstanbul, Kocaeli ve Konya da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan ve tamamının Turk olduğu öğrenilen 6 kişinin örgütün kontrolündeki Rakka'ya sık sık gidip gelerek hem örgüt adına çatışmalara girdikleri hemde örgüte Turkiye'den eleman kazandırıp örgütün çatışma bölgelerine gönderdikleri belirlendi.Es zamanlı düzenlenen operasyonlarla yüklü miktarda örgütsel malzeme ve dijital veriyle gözaltına alınan ve Vatan Caddesinde bulunan TEM Şube'ye götürülen G.A, S., A.Y, S.B, A.Y ve M.N.B. isimli kişiler sorguya alındı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 3
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    imha edin bu abd israil ajanlarını islam dinini kullandıkları içinde paketleyip israile gönderin bunların bizden değil sizden diye mesaj verin nedir bu islam düşmanlarından islamın çektiği.
    Cevapla
  • Kurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Hemen Asın
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    o gitmeye hazırlananlar yüksek ihtimalle terör örgütlerinin Türkiyedeki uzantılarının devşirmeye çalıştığı, fetöş, pkk, dhkpc tikkocu hain haydutlardır. sonu hazin bitecek bu örgütlere katılacakları devletimiz iyi takip ediyor görünen. bu iş için özellikle sosyal medyanın iyi takibi gerekir. bu işler genelde oradan yapılıyor olabilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor