ABD'nin yeni dinamosu! Tam 99 bin ağırlığında...

ABD donanmasının denizlerdeki yeni gücü... ABD Deniz Kuvvetleri 99 bin ton ağırlığında yeni uçak gemisini dünyaya gösterdi.

GİRİŞ 25.06.2017 12:57 GÜNCELLEME 25.06.2017 13:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

USS Lincoln ve US Nimitz uçak gemileriyle aynı sınıftan ancak çok daha hızlı. Üstelik 'U dönüşü' yapıyor. ABD donanamsının yeni gücü Atlantik Okyanusu'na indi.

Dünyada şu a ana kadar inşa edilen en büyük donanma gemislerindne biri. Üstelik çok daha yetenekli... Çok daha hızlı gidebiliyor ve açık sularda u dönüşü yapabiliyor.

Gemi şimdiye dek yapılanlar arasında en karmaşık yapıya sahip olanlardan biri... 335 metre uzunluğundaki dev yapı 70 hava aracını taşıyabiliyor ve 6 bin personeli bulunuyor.

99 bin ton ağırlığında olmasına ve devasa yapısına rağmen nükleer güç teçhizatlarıyla birlikte bir saatte yaklaşık 55 kilometre yol katedebiliyor. 

YORUMLAR 2
  • Asım 6 yıl önce Şikayet Et
    Irak, Afrika, arabistan vs. gibi yerlerden dolandırılarak çalınan petrol, değerli maden vs. ve çeşitli para numaralarından elde edilen gelirlerle yapılmıştır. Bir iş yapana sorarlar, 1) parayı nereden buldun, 2)Amacın ne?
    Cevapla
  • Anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    bizim muhalefet partiside uçak gemisinin ne gereği var diyor :) adamlar 7-8. uçak gemisinide yapmış :D bizde daha muhalefet partisi ikna edilmedi onun için yoğğ bize uçak gemisi :):):)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!