Sevgilisi dehşet saçtı o ise güldü!

Konya'da otomobili ile hareket halindeyken pompalı tüfekle öldürülen 39 yaşındaki Yunus Şener'in, 29 yaşındaki Yaşar Urdemir tarafından vurulduğu ortaya çıktı.

Sevgilisi dehşet saçtı o ise güldü!
Sevgilisi dehşet saçtı o ise güldü!
GİRİŞ 06.07.2017 12:24 GÜNCELLEME 06.07.2017 12:24

Gözaltına alınan Urdemir, ifadesinde cinayeti poliste fuhuştan kaydı olan sevgilisi 20 yaşındaki Büşra  B.'den sürekli para istediği için öldürdüğünü anlatırken, "Büşra B., beni aradı, 'Sen nasıl sevgilisin, ne yapacaksan yap' dedi. Ben de pompalı tüfekli vurdum" dedi.

Olay, geçen salı günü saat 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Aziziye Caddesi'nde meydana geldi. Yunus Şener, 42 SR 969 plakalı otomobili ile cadde üzerinde seyir halindeyken, silahlı saldırıya uğradı. Göğsünden yaralanan ve kanlar içinde kalan Şener'in, direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobili bir işyerinin camına çarpıp durdu. Ambulansla Meram eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şener, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

OBJEKTİFLERE GÜLDÜ

Gözaltına alınan 2'si kadın 5 şüpheli dün adliyeye sevk edildi. 'Azmettirme' suçundan adliyeye sevk edilen Büşra B., gazetecilere dönüp, kameralara gülümsedi. Şüphelilerden Yaşar Urdemir, 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı. Büşra B. ise, adli kontrol kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler Büşra C., Fevzi K. ve Nihat H., savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 

Büşra B., geçen 30 Haziran günü de 100 lira karşılığı bir otomobilde ilişkiye girdiği bir gencin, zorla içinde 440 lira bulunan iç çamaşırındaki cüzdanını aldığı iddiasıyla polise şikayette bulunmuştu ve olaya karıştığı öne  sürülen genç, adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası