15 Temmuz cumartesi günü hangi yollar kapalı hangi yollar açık?

15 Temmuz darbe girişiminin 1.yıl dönümünde düzenlenmeyi gerçekleştirilmesi planlanan anma programı etkinliği nedeniyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki, bu yollar neler?

15 Temmuz cumartesi günü hangi yollar kapalı hangi yollar açık?
15 Temmuz cumartesi günü hangi yollar kapalı hangi yollar açık?
GİRİŞ 15.07.2017 13:42 GÜNCELLEME 15.07.2017 13:42

Türk halkının kahramanca direnişiyle püskürtülen 15 Temmuz’un yıl dönümüne gelindi. Hafızalara kazınacak bir kahramanlık destanının yazıldığı bu yıl dönümünde hayatını kaybeden şehitlerimiz için anma etkinliği gerçekleştirilecek. Anma etkinliği nedeniyle de İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. 

Vatandaşı yakından ilgilendirecek 15 Temmuz’da hangi yollar ulaşıma kapatılacak ve 15 Temmuz resmi tatil mi? sorularının yanıtıyla ilgili önemli detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ?

15 Temmuz Darbe Girişimi’nden kısa bir süre sonra, AKP Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç başkanlığında toplanan İçişleri Komisyonu 15 Temmuz’un resmi tatil ilan edilmesini görüştü. 15 Temmuz’un resmi tatil ilan edilmesine ilişkin, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilk imzacı olduğu teklifler de dahil 5 teklif birleştirildi. 
Görüşmelerin ardından 15 Temmuz günü, “Demokrasi ve Özgürlükler Günü” olarak 29 Eylül 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi tatil ilan edildi.

15 TEMMUZ’DA HANGİ YOLLAR KAPALI?

->O-1 Güney Otoyolu Esentepe otobüs duraklarından kapatılarak trafik akışı Büyükdere Caddesi’ne ve Beşiktaş ayrımlarına yönlendirilmek suretiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne trafik akışı verilmeyecek.

->Kuzey transit yoldan gelen trafik akışı, TEM Çamlıca bağlantı yolu Ataşehir yanyola verilecek, yanyola verilen trafik akışı Ataşehir ayrımlarına yönlendirilerek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametine trafik akışı verilmeyecek.

->D-100 Kuzey Karayolu ile Kadıköy Uzunçayır istikametinden gelen trafik akışı güney Çamlıca TEM bağlantı yolu (Sabiha Gökçen Havalimanı Ayrımları)’na yönlendirilerek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne trafik akışı verilmeyecek.

->Kısıklı Caddesi’nden (Altunizade Köprüsü üzerinden) D-100 kuzey ve güneye katılım kapatılacak.

->Mahir İz Caddesi – Altunizade Köprüsü Girişi – Kısıklı istikameti kapatılacak.

->Tophanelioğlu Caddesi ile Fahrettin Kerim Gökay Caddesi kavşağından tünel istikameti D-100 kuzey katılımı kapatılacak.

->Şile yolu Libadiye Kavşağı’ndan Vecdi diker Tüneli istikameti kapatılacak.

->Üsküdar Oymacı Sokak ile Kuşbakışı Caddesi kavşağından Gümüşyolu ve Kuşbakışı Caddesi istikametine kapatılacak.

->Üsküdar Gümüşyolu Caddesi ile Kuşbakışı Caddesi kavşağından Gümüşyolu ve Kuşbakışı Caddesi istikametine kapatılacak.

->Beylerbeyi’nden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kuzey katılımı kapatılacak.

->Batı Ataşehir Botanik Bahçesi’nden Rıdvan Dedeoğlu Viyadüğü istikametine katılım kapatılacak.

->D-100 kuzey yol Altunizade Köprüsü’ne katılım Millet Parkı istikameti kapatılacak.
->Alemdağ Caddesi ile Ferah Caddesi kavşağı Kısıklı istikameti kapatılacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması