Kurtulmuş: O asla sıradan bir fotoğraf değildir

Kurtulmuş, FETÖ elebaşı Gülen'in yabancı bir medya kuruluşuna verdiği röportajın sıradan bir röportaj olmadığını, arkasındaki fotoğrafın da sıradan bir fotoğraf olmadığını söyledi

GİRİŞ 17.07.2017 21:36 GÜNCELLEME 18.07.2017 07:17
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Bakanlar Kurulu toplantısı sürerken bir basın toplantısı düzenleyen Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Wall Street Journal'e verdiği röportajın sıradan bir röportaj olmadığını, yine Gülen'in arkasındaki fotoğrafın da sıradan bir fotoğraf olmadığını söyledi.

Kurtulmuş şöyle konuştu:

NE HALT ETTİĞİ GAYET AÇIKTIR 

Sıradan bir insan FETÖ'nün vermek istediği mesajdan ve yayımlanan fotoğraftan ne yapmak istediğini anlar ve ne halt ettiği gayet açıktır.

O röportaj asla sıradan bir röportaj değildir, arkasındaki o fotoğraf asla sıradan bir fotoğraf değildir. Sürekli mahkemelerde hesap veren örgüt üyelerine moral aşılamaya çalışan ve üstü kapalı olarak Türkiye'ye tehdit içeren sözler var. Herkes gördü. Bizim de dolayısıyla ABD'den bizim isteğimizin ne kadar meşru olduğu ortaya çıktı.

ABD gazetesinde FETÖ rezaleti! Bu neyin mesajı?

TEHDİTLERİ  KABUL EDİLEMEZ 

Eli kanlı örgütün başı oradan Türkiye'yi tehdit etmesi hiç bir şekilde kabul edilemez. Amerikalıların da o fotoğrafı bir kez daha görüp bunu anlaması lazım. Eğer geri vermek için prosedür hukuk diyorsanız en azından kısıtlayın ev hapsine alın ve Türkiye'ye karşı haince tehditlerini ortadan kaldırın.

15 Temmuz etkinliklerine kaç kişi katıldı?

YORUMLAR 65
  • avrupa 6 yıl önce Şikayet Et
    o fografta ne derlerse desinler umrumda degil gelsinlerde gorelim. 15 tem. bize cok sey anlatti. hollywood propaganda filmleri artik bana cok komik geliyor!
    Cevapla
  • Komplocu 6 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ 11 Sayısının uğuruna inanır Doğum tarihini 11.11.1938 olarak söylemekteymiş Yeşil cübbeli beddua seansı 19 Mart 2016 da canlı yayınlanmış 120 gün sonrası planlanan darbe tarihi olan 16 Temmuz 2017 yi gösteriyor. Gel gelelim bu zamana yayınlanan resim 15 Temmuz 2017 + 120 Gün = 11.11.2017 (Sözde doğum günü) Not: Tespitler şahis fikrimdir.
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    hastasın
    Cevapla
  • Osmaniye 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir de üzülüyorduk o hapistekilere onlar alt tabaka onlar ibadet tabakası diye meğer onlar daha betermiş şimdi görüyoruz çünkü onlar ak partilileri hiç sevmiyorlar.
    Cevapla
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    her cuma akşamı Hz.Peygamber (S.A.S) ile görüştüğünü iddia eden bu sıfatsız ne diye hapistekilerin yanına ruhen gidemiyor. aklını kiraya verip ahiretini satan ahmaklar. Ne acınacak bir durum. Ya Rabbim Islah Eyle.
    Cevapla
  • Mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    Yine mi sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi