FETÖ'nün yeni yapılanmasına operasyon!

8 ilde FETÖ/PDY yeni yapılanmasında olduğu öne sürülen örgüt evlere yapılan operasyonda, aralarında kadınların da bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 27.07.2017 11:57 GÜNCELLEME 27.07.2017 11:59
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz darbe girişimi ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün 'Gaygubet' adını verdiği yeni evlerin  ve yeni yapılanmaların olduğunu saptadı.



8 İLDE OPERASYON

Bunun üzerine evlerde barınan 36 hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Polis, tarafından bugün Aksaray merkezli Ağrı, Ankara, Gaziantep, Kütahya, Mersin, Hatay ve Trabzon'da eş zamanlı operasyon düzenlendi.



KRİTİK GÖZALTILAR

Operasyonda yeni yapılanmada Aksaray İl İmamı olduğu ileri sürülen Atlıhan Y., Aksaray İl Emniyet Müdür Yardımcısı ile FETÖ/PDY soruşturmasında ihraç olan eski emniyet müdür yardımcısı Adem Dalkılıç’ın da bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı. Diğer 11 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. 



YORUMLAR 24
  • Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakin arkadaslar. Giydikleri tisurtlerinde hep ingilizce yazilar var. bunlar bence bir mesaj veriyorlar. Yakalanacaklarini biliyorlar. Arastirilsin bence
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Tüm fetöcüler bilgisayar virüsü gibidir. Ya imha edilmeli ya da temizlenmeli.
    Cevapla
  • Vatan Sevdalısı 6 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmeden bir şey olmaz. Besle kargayı oysun gözünü. Tek çare islami kanunlar.
    Cevapla
  • Isa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu veledi zina faşistler biri yakalanıyor, onun hemen altındaki görevi alıyor ve kaldığı yerden devam ediyor ve ettiriyorlar!!!! Sanırım hepsi hakkında ya kaset yada çok mahrem bilgi var, ki bu ortaya çıkmaması için göreve gelen canla başla çalışıyor, yoksa veledi zina faşist bir davayı ben müslümanım diyen nasıl fark etmez ve ısrarla savunurki? Bu müslüman bir insan olarak düşünce şeklime aykırı, insan hiçmi "acaba" diye düşünüp sorgulamaz?
    Cevapla
  • murati 6 yıl önce Şikayet Et
    idam.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi