Polisten sıcak takip! Bu şekilde ele geçirildi...

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sakarya'da düzenlediği operasyonda yarım ton esrarı ketçap kutularında ele geçirdi.

GİRİŞ 28.07.2017 12:11 GÜNCELLEME 28.07.2017 16:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz mart ayında biri çetenin Diyarbakır'dan yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapacağı yönünde bilgi aldı. Alınan bilgi üzerine teknik ve fiziki takip başlatıldı. 

Takipte, çetenin uyuşturucuyu kamyona yükleyerek İstanbul'a doğru yola çıkardığı belirlendi. Mobilya yüklü kamyon Ankara'da sıcak takibe alındı. Kocaeli'den İstanbul'a giren kamyon durduruldu. Şoför ve yanındaki kişi gözaltına alındı.

500 KİLO ESRAR

Dedektör köpek panzer kamyonda hassas burnuyla arama yaptı. Panzer mobilyalar arasındaki ketçap kutularına patilerini vurarak dikkat kesildi. Kutular tek tek açılarak esrarlara ulaşıldı. Ketçap kutularında 500 kilo esrar bulundu. Polis operasyonun devamında esrarla bağlantılı 3 kişiyi daha yakaladı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İstanbul Narkotik polisi, geçtiğimiz günlerde Sakarya'da tavuk çiftliğini basarak eroin imalathanesi ele geçirmiş ve aramalarda 1 ton eroin bulmuştu.

YORUMLAR 3
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucu ile mücadelede ancak cezaların arttırılası ile mümkün olur. Uyuşturucu iken suç işleyenlere cezanı 10 katına çıkarılmalıdır. şimdiki uygulama ise ceza indirimi bile yapılıyor. Bu hatalıdır diyorum.
    Cevapla
  • Kursk 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet ya nasıl oldu da bu çözümü dünyada şimdiye kadar düşünen olmadı. Ülkemde ne dahiler var heba olan.
    Cevapla
  • yoldaş 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu arkadaşlar mobilya kamyonunda ketçap ne iş hiç köpekli aramaya gerek yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek