Kağıthane'de beton mikseri dehşeti!

Kağıthane'de virajı alamayarak kontrolden çıkan beton mikseri yan yatarken mikserde bulunan beton ve mazot yola aktı

GİRİŞ 07.08.2017 12:55 GÜNCELLEME 07.08.2017 12:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, Kağıthane Hamidiye Mahallesi Kaymak Sokak üzerinde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdülkadir Şenyıldız (35)'ın kullandığı dolu beton mikseri hızla girdiği virajı alamayarak önce kaldırımdaki elektrik direğine çarptı daha sonra yan yattı. Sürücü, mikserin içinde sıkıştı. Beton mikserinin içinde sıkışan sürücü için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kaza nedeniyle beton mikserindeki beton ve mazot yola aktı. Belediye ekipleri mikserden sızan mazot nedeniyle yolda kumlama çalışması yaptı.

"HIZLA GELDİ DEVRİLDİ"

Kazanın olduğu yerde esnaf olan Savaş Çetinkaya, "Hızla geldi ve burada devrildi. Uçak gibi araba yapıyorlar. Maalesef uçaklar virajı alamayarak devriliyor. Burada sürekli kaza oluyor. Belediyeden set yapılmasını istedik. Maalesef buraya set yapmadılar" dedi.

Beton mikserinin arkasından seyir eden otomobil sürücüsü Bahri Avcı "Beton mikseri benim önümde ilerliyordu. Viraja biraz hızlı girdi ve yan yattı.Ben arkasında zorla durdum. Yaralı sürücü kendi imkanları ile araçtan çıktı" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • boşver 6 yıl önce Şikayet Et
    bu araçları kullananların aklını 2 kere kontrolden geçirmek gerekir.1 hata yapanı da affetmeyeceksin.Yolda külhanbeyi gibi gidip önüne geçsen ezip geçecek tank gibi.
    Cevapla
  • hasip 6 yıl önce Şikayet Et
    hem terör estiriyorlar hemde asfalta beton dökerek asfaltı mahfediyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu