Kadıköy'de beton mikseri aracın üstüne uçtu

Kadıköy'de bir beton mikseri köprüden uçarak cadde üzerindeki aracın üzerine düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 18.08.2017 19:04 GÜNCELLEME 19.08.2017 09:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kadıköy Göztepe'de Sanayi köprüsü üzerindeki bariyerleri aşan bir beton mikseri, Şair Arşi Caddesi üzerindeki seyir halindeki aracın üstüne uçtu.

1 ÖLÜ 5 YARALI

Araç içinde bulunan 5 kişiden 3'ü çevredeki vatandaşlar tarafından dışarı çıkartılırken, araçta sıkışan 2 kişiyi çıkartmak için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinden 1 kişiyi çıkardı. Çıkarılan bu kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Araç içinde sıkışan bir yaralının ise çıkartılması için çalışmalar devam ediyor. Öte yandan Beton mikserinin şoförünün ise hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Olay yerine getirilen vinç de itfaiye ekiplerinin çalışmaları sırasında kullanıyor. Cadde tamamen trafiğe kapatılmış durumda. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Altay61 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin tek sorumlusu var..! O da Akıllı telefonlarımız
    Cevapla
  • ahmet trz 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir alanda denetimin olmadığı bir ülkede normaldır bu kazalar bizde ne zaman tv de haber olursa o hafta bi kontrol oluyor daha sonra rutin haline dönüyor. benim hüzel ülkem.
    Cevapla
  • ziya can 6 yıl önce Şikayet Et
    bu magandalara dur demek için daha kaç ocak sönecek?.. biz hafriyat kamyonlarının ve mikserlerin zülmünü Ankara Bağlumda 2 yıldır gece gündüz yaşıyoruz... burası topcu taburu gibi...buna göz yumanları Allaha havale ediyoruz...
    Cevapla
  • Birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    bizimkliler trafik rambolari igrenc araba kullaniyorlar türkiyede
    Cevapla
  • :)) 6 yıl önce Şikayet Et
    Devletin bu kamyonculara el atmasi denetlemesi yeni testler cikarmasi sinavlar yapmasi ve bunu 6 ayda 1 rutin saglik kontrolu yapmasi uygun olmayanlarina yasak koymasi zamani ne zaman gelecek cok merak ediyorum.
    Cevapla
  • ??? 6 yıl önce Şikayet Et
    komik olan bir şey mi var sırıtıyorsun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti