Terörist başı Apo'yu öve öve bitiremedi!

Açıklamaları ile aeta PKK'nın sözcülüğünü yapan Amberin zaman bu sefer de Rakka'daki APO'lu kutlamaları güzelledi.

Terörist başı Apo'yu öve öve bitiremedi!
Terörist başı Apo'yu öve öve bitiremedi!
GİRİŞ 25.10.2017 10:03 GÜNCELLEME 25.10.2017 13:04
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Kandil'e çıkarak terör örgütü PKK'nın elebaşlarıyla röportaj yapabilmek için fırsat kollayan Amberin Zaman, terörist başı APO'yu yere göğe sığdıramıyor. Zaman tarafından, binlerce kişinin katili olan APO adeta barış elçisi olarak gösteriliyor.

BARIŞ ELÇİSİ TERÖRİST BAŞI

Terör yanlısı televizyon kanalı IMC'nin kapatılmasıyla işsiz kalan Amberin Zaman, AL Monitor'da yazılar kaleme alıyor. Tahmin edileceği üzere Türk düşmanlığı ve öfkesiyle yazdığı bu yazılara bu sefer de APO güzellemeli PKK yanlısı bir yazıyı ekledi.

Rakka'daki APO bayraklı kutlamayı sanki çok normal ve doğalmış gibi kaleme alan Zaman, APO'yu bir barış elçisiymiş gibi göstermöeye çalışıyor. Bölgeden aldığı bilgileri kaleme alan muhalif gazeteci sözleriyle adeta APO'nun ve PKK'nın sözcülüğünü yapıyor.

ABD YANLIŞ YAPIYOR

Yazının bir bölümünde ABD'nin, Rakka'da yapılan bu kutlamayı eleştirmesini ve "terörist birinin böyle bir saygıyı görmesinin tasvip edilmediğini" belirtilirken, buna karşılık olarak bölgedeki teröristlerden alınan bir demeçte "APO bizim liderimiz, O bir barış elçisi, bu zaferi onunla kutlamamızdan doğal birşey olamaz. ABD bu konudaki tavrıyla yanlış yapıyor" diyerek ABD'nin de APO konusunda Türkiye karşıtı bir tavır almasını talep ediyor.

YORUMLAR 45
  • turan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede kendi adını kendi koymuş ve kendine gazeteci demiş.GazEDİCİ olan bu zümreler hem savcı hem hakim ve hemde her şeyi istediği gibi yazan çizen dokunulmayacak birisi gibi kendilerini görüyorlar.çoğu sadist ve egoist mikserler ...
    Cevapla
  • Yüksekovali 6 yıl önce Şikayet Et
    Karı kaşınıyor. İlla beni içeri atın diyoo
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    her kiz çocugunun gözünde babası bir kayraman dır
    Cevapla
  • Çiğdem 6 yıl önce Şikayet Et
    Sinek de küçük Ama mide bulandırıyor işte ...
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Miadi dolmus bir apo abd tarafindan neden bu kadar sisiriliyor. Barzani yerine ikame ediliyor. Bakalim neler olacak gorecegiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'