Hastaneye kaldırılan Burak Özçivit'ten ilk açıklama geldi! Sağlık durumu nasıl?

Film setinde tallihsiz bir kaza geçiren Burak Özçivit, sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarının merakını giderecek bir açıklama gerçekleştirdi.

Hastaneye kaldırılan Burak Özçivit'ten ilk açıklama geldi! Sağlık durumu nasıl?
Hastaneye kaldırılan Burak Özçivit'ten ilk açıklama geldi! Sağlık durumu nasıl?
GİRİŞ 27.10.2017 21:11 GÜNCELLEME 27.10.2017 21:11

Kerem Bürsin ve Burak Özçivit, yapımcılığını Taff ve Brk's Yapım'ın üstlendiği, iki askerin mücadelesini anlatan "Can Feda" filmi için geçen günlerde Eskişehir'e gitmişti. Ancak Burak Özçivit'ten hayranlarını üzecek kötü haber geldi. Yakışıklı ve başarılı oyuncu Burak Özçivit, film setinde talihsiz bir sakatlık geçirdi ve bunun sonucunda apar topar hastaneye kaldırıldı.

Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programının haberrine göre; çekimleri Eskişehir’de süren 'Can Feda' filminin setinde Burak Özçivit'in ayak bileğindeki bağlar koptu.

Apar topar hastaneye kaldırılan yakışıklı oyuncunun, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle setten bir süre uzak kalacağı öğrenildi.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Burak Özçivit, yaşanan olayın ardından ilk mesajını da sosyal medya üzerinden hayranlarına verdi. Ünlü Oyuncu Burak Özçivit, ''Merak etmeyin, iyiyim. Kısa bir süre sonra sete döneceğim. Mesajlarınız için teşekkürler. Hepinizi seviyorum.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

Ayağından sakatlanan ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. İlk tedavisi Eskişehir'de yapılan Burak Özçivit'in ayak bileğindeki bağların koptuğu öğrenildi. Ayağının üstüne basamayan Burak Özçivit, dün akşam saatlerinde Eskişehir'den İstanbul'a getirildi. İstanbul'daki doktoruna ayağını gösteren Burak Özçivit, muayene sonucunda yaklaşık 1 ay ayağının üstüne basmaması gerektiği öğrenildi.

ÇEKİMLERE 1 AY ARA VERİLDİ...

Burak Özçivit, Kerem Bursin'le baş rolünü paylaştığı, Eskişehir'de devam eden, yapımcılığını TAFF ve BRK'S Yapım'ın üstlendiği, iki askerin mücadelesini anlatan ''Can Feda'' filminin çekimlerine bir ay süre ile ara verildi.

Sette kaza geçiren Burak Özçivitin durumu belli oldu

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor