Melih Gökçek'ten istifa sonrası ilk tweet

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan dün istifa eden Melih Gökçek istifa sonrası ilk tweetinde istifa konuşmasının videsounu paylaştı.

 Melih Gökçek'ten istifa sonrası ilk tweet
Melih Gökçek'ten istifa sonrası ilk tweet
GİRİŞ 29.10.2017 14:52 GÜNCELLEME 29.10.2017 14:54
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

8 bin 617 gündür sürdürdüğü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan dün istifaeden Melih Gökçek, istifa sonrası aktif olarak kullandığı Twitter hesabından ilk tweet’lerini paylaştı. 

“İşte istifa konuşmam” tweet’iyle istifa açıklamasının videosunu paylaşan Gökçek, ikinci paylaşımında ise ise “28 Ekim 2017 tarihiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı bıraktım. Twit aleminin bilgisine” yazdı.

YORUMLAR 10
  • Ahmed 6 yıl önce Şikayet Et
    Ankara'nın kurtuluşu herkese, her kesime hayırlı olsun.
    Cevapla
  • tahmin 6 yıl önce Şikayet Et
    rte nin etrafinda guclu vekiller lazim.2019 secimlerine guclu girmesi lazim.guvenilir adam ariyor yanina.melih bey bence 2019 da yeni goreviyle karsimiza cikacak.
    Cevapla
  • yorumsuz 6 yıl önce Şikayet Et
    ilginç...
    Cevapla
  • Metin Y. 6 yıl önce Şikayet Et
    Melih Gökçek... bir çok konuda farklı alanlarda yaptıklarınla hiç unutulmayacaksın. Adapazarılılar da seni hiç unutmayacak. 99 depreminde yıkılmışız, kıyamet kopmuş adeta.. Sabahın ilk ışıklarıyla Ankara Büyükşehirin arabaları ekmek getirmişti bize.. Şehir merkezinde kurduğu büyük aşevi 24 saat yemek verdi herkese.. bir sene sürdü bu.. Ankara Büyükşehir su ekibi depremin ikinci günü bizim buradaydı.. tüm şehrin yıkılmış su şebekesini onardılar.. suyumuzu akıtıp öyle gittiler. Sayelerinde yıkandık-temizlendik ve su içtik tekrar. Unutulmaz bunlar. Sadece bir siyasetçi olarak değil Melih bey'i bir baba, ağabeyimiz gibi çok seviyoruz ve saygı duyuyoruz.
    Cevapla
  • evet_isyan 6 yıl önce Şikayet Et
    İman rumuzlu arkadaş, bütün belediyelerdeki veya kurumlardaki paralar bizim. BU vergileri diğer hükümetler de topluyordu, bütün belediyeler bu ödenekleri alıyordu önceden onlar neden hizmet yapmıyordu? Yapılan eksik vs diyebilirsin ama daha öncekiler yapmazken yapana yapacak tabi benim param dersen nankör yada ideolojik körsün demektir. 1999 depreminde vergiyi toplan hükümet 3 günde varamamıştı deprem bölgesine ama Melih sabahına yetişmiş bak. Yazıklar olsun sizin gibilere.
    Cevapla
  • Iman 6 yıl önce Şikayet Et
    Beleeiyenin butcesine bak.Senin paralarin onlar.Binde biri donuyor sana.
    Cevapla
  • Hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı uğurlu olsun değişiklik iyidir o da emekliliğinin keyfini çıkarsın
    Cevapla
  • adaletin tecellisi 6 yıl önce Şikayet Et
    davası için makamını terketti,kıymetini gözler önüne serdi,teşekkür ler Başkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!