Öğrenci servisi sürücüsüne silahlı saldırı

Kağıthane'de öğrencileri bıraktıktan sonra ilerleyen servis aracının sürücüsüne silahlı saldırı oldu. Öğrenci servisi sürücüsü ağır yaralandı.

GİRİŞ 31.10.2017 09:09 GÜNCELLEME 31.10.2017 10:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, Kağıthane, Girne Caddesi üzerinde saat 08.45 sıralarında meydana geldi.  Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini okula bırakan okul servisinin sürücüsüne, 200 metre gittikten arkasından gelen cipten 5 el ateş edildi. Vücuduna aldığı kurşunlarla ağır yaralanan sürücü Kıyasettin Tacer (41) olay yerine gelen ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kıyasettin Tacer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Delil araştırması yapan ekipler boş kovanları topladı. Saldırı sırasında araçta olan servis hostesi saldırıyı yara almadan atlattı. Hostes, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Saldırganın servis sürücüsü ile arasında daha önceden husumet bulunduğu ve kimliğinin tespit edildiği öğrenildi. Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

BAŞKA BİR SERVİS ARACINA DA KURŞUN İSABET ETTİ

Yaşanan silahlı saldırıda başka bir servis aracına da kurşun isabet etti.  Servis aracının camına kurşun isabet eden sürücüsü Hüseyin İlçin, "Servisçiyi vurdular. Onun arabasından seken kurşunlar da bizim araca denk geldi. Ben aracımı yol kenarına bıraktım. Fırından ekmek alıyordum. Bir de baktım ki aracıma kurşun isabet etmiş.Kimin yaptığını bile göremedim. Bir anda sıkıp gitmişler" dedi.

Bir başka servis aracı sürücüsü Seyit Ermiş, "Servisçi okula öğrencileri bırakıp geri dönerken geçmişten husumetleri olan birileri gelerek ateş etmiş. Daha sonra da cip ile kaçmışlar.Bu servisçilerin kaderi. Geçmişten kalan mevzularla vuruluyor ama iş servisçinin başına kalıyor" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • yorumsuz 6 yıl önce Şikayet Et
    bu servis muhabeti ne yaa
    Cevapla
  • trafik çilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Alıştık artık. Sonuçta herkesin belinde silah var.
    Cevapla
  • Bucaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    eline silahı alan birini vurmaya başladı. nezaman bir önlem alınacak merak ediyorum. idam idam diyoruz ne zaman gelecek bu idam acaba.
    Cevapla
  • Hakki 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen bi silah almaya kalkta gör bakalım kolay mı zormu. Kafadan atmak kolay. Bir tabanca almak için 6 aydır uğraşıyorum. Alamıyorum. Tam tersine devlet az kolaylaştırsa iyi olacak
    Cevapla
  • lazoğli 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ne yahu birbirini vuran vurana.çoluğumuz çocuğumuz var. artık bizde arabada silah taşıyalım o zaman
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!