Kağıthane’de servis aracıyla okula öğrencileri bıraktıktan sonra hostes ile beraber dönüşe geçen servis şoförüne, önceden husumeti olduğu öğrenilen bir şahıs silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda ağır yaralanan servis şoförü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırıdan sonra aracın geriye doğru kayması ve yaralı şoförün araçtan çıkartılması güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, saat 08.30 sıralarında Kağıthane Girne Caddesi Paşabahçe Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kıyasettin Tacar (41), 34 JK 6676 plakalı servisle Ekrem Cevahir İmam Hatip Anadolu Lisesinin öğrencilerini okula bıraktı. Ardından hostes ile dönüşe geçen Tacar’a sokak arasında 34 ARP 13 plakalı siyah renkli bir ciple yaklaşan bir şahıs, kurşun yağdırmaya başladı. Sıkılan kurşunlardan 3’ü Tacar’ın başına isabet ederken, diğer 2’si de vücuduna ateş etti. Kurşunların isabet etmesi sonucu Tacar ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi servisin içerisinde yaptı. Ardından yaralı sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tacar, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırıdan sonra aracın geriye kayması ve yaralı şoförün araçtan çıkartılması ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar 0 Yorum Var