Tehlikeli gerginlik! Evlere saldırdılar...

Konya’nın merkez Karatay İlçesi Şems Tebrizi Mahallesi’nde kalabalık bir grup, taş ve sopalarla Suriyelilerin ev ve iş yerlerine saldırdı.

GİRİŞ 04.11.2017 06:24 GÜNCELLEME 04.11.2017 09:13
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olay, bugün saatÿ20.00 sıralarında merkez karatay İlçesi Şems Tebrizi Mahallesi’nde meydana geldi. Bölgede oturan yaklaşık 200 kişi, bir araya gelip mahallede oturmasını istemediklerini belirttikleri Suriyelilere ait ev ve işyerlerine taş ve sopalarla saldırdı.

Camları kıran kalabalık ev ve iş yerlerine girip eşyaları dağıtarak, zarar verdi. İhbar üzerine mahalleye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

20 EV HASAR GÖRDÜ

Polisin müdahalesiyle grup, sokak aralarına kaçarak dağıldı. Olayda 20 ev ve işyeri zarar gördü, Suriye uyruklu bir kişi de başına aldığı darbe sonucu yaralandı. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Mahallede yoğun güvenlik önlemi alan polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR 14
  • Eginli 6 yıl önce Şikayet Et
    Konya halki dindar, haci hoca takimi olmasina ragmen, kibarlik ve nezaket konusunda maalesef cok cok zayiflar. Ustune ustluk hemsericilik ve Konya milliyetciligide cabasidir. Izmirde bir semtte yasarken maalesef Konyali komsularimiz bunu bana ogrettiler. Allah hidayet ve iman suuru versin diyorum.
    Cevapla
  • velhasıl 6 yıl önce Şikayet Et
    O taş atanlar ne yaptıklarını bilmeyenlerdir.Suriyeliler bizim suni sınırlarla aramızı bölen hainlerayırdığı kardeşlerimizdir. Bence TAŞ ATANLARI ORADAN SÜRMEK LAZIM.Bunlar Sadece Kılıcdaroğlu, Merkel ve Eset kafirinin değirmenine su taşıyanlardır.
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah islah etsin bu fasist insanlari, Almanyada türklere bu hareket yapilsa acaba bu kisiler ne derdi Almanlar hakkinda? Kesin almanlar nazi fasist derlerdi. Bazi suriyelilerin yaptigi sucu hatayai herkese mal etmemek lazim. Avrupadaki türkler hicmi avrupada suc hata islemiyor? Onlara bu muameleyi yapiyorlarmi ev isyerlerini tasliyorlarmi tehdit ediyorlarmi?
    Cevapla
  • akinaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    yakalasaniz ne olacak tekrar birakacaksiniz
    Cevapla
  • evren 6 yıl önce Şikayet Et
    ne saldırıyorsunuz lan adiler.onlar suriyeli müslüman kardeşlerimiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek