Rüşvet alırken suçüstü yakalandı!

Anadolu Adliyesi İcra Müdürlüğü'nde görev yapan müdür yardımcısı Y. Y. rüşvet alırken suçüstü yakalanarak cezaevine gönderildi.

Rüşvet alırken suçüstü yakalandı!
Rüşvet alırken suçüstü yakalandı!
GİRİŞ 04.11.2017 06:40 GÜNCELLEME 04.11.2017 06:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Anadolu Adliyesi 13. İcra Müdürlüğü'nde icra müdür yardımcı olarak görev yapan Y. Y. hakkında rüşvet aldığı iddiasıyla ihbarda bulunuldu.

Habertürk Haber Merkezi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre; Müdür yardımcısı hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında önceden seri numaraları tespit edilmiş 3 bin lira rüşvet parasını alırken Yunus Y.'ye suçüstü yapıldı.

PARALAR İCRA DOSYASININ İÇİNDE

İcra müdür yardımcısının üst aramasında montunun cebinde 5 bin 454 lira ele geçirilirken, adliyedeki kullandığı masa ve çekmecesinde ise çıkanlar şaşkınlık yarattı. Yunus Y.'nin çekmecesinde bir icra takip dosyasının içinde 50 lira, 10 adet kendi adına kayıtlı kredi kartı, 13 adet de 1 Amerikan Doları, 200 Euro, 3 bin 385 Türk Lirası, 2 adet altın, 4 adet kendi adına kayıtlı silah taşıma ruhsatı ele geçirildi.

RÜŞVET SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Şüphelinin evinde ve aracında yapılan aramada da çıkan 11 bin 550 dolar ve 5 bin 600 Euro, 141 adet CD ve 18 DVD, notebook, navigasyon cihazı kark okuyucular, hafıza kartı ve USB bellekler, 4 adet tabanca ve çok sayıda fişek, çok sayıda markalı gözlük ile saat, kamera, fotoğraf makinesi, pasaport ve not defterine el konuldu. Şüpheli Y. Y., tutuklanması talebiyle Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Rüşvet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 9
  • Arnavut 6 yıl önce Şikayet Et
    işi ehline verin lütfen
    Cevapla
  • Ahlak 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam koskoca devlet memuru olmus maasi yuksek cumartesi pazar tatil resmi gunler tatil az yorulma refah hayat surerken yetmedi calayim cirpayim dedi allah bildigini yapmis yakalandi iste hadi simdi vicdanini yesin dursun bide su guzelim ezilen somurulen iscinin haline bakin ey refah hayat surenler su sartlari iyilestirin gecim cok zorlaştı... 15 temmuzu unutunuz heralde neyse allah biliyor...
    Cevapla
  • Adil Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Eyyy vatandaş rüşvet kanunen yasaktır dinen haramdir rüşvet alanda verende cehennem dedir.lutfen rüşvet alanları ve verenleri yetkililere bimere ihbar edin bakin neler oliyor bu bizim hükümetimizin öncelikleri arasinda rüşveti engelemekti onun için biz iktidar yaptik ve rüşveti inşaallah yok edecez.
    Cevapla
  • Ömer adil 6 yıl önce Şikayet Et
    alan veren varsa hemen yetkililere veya bimere ihbar edin görün bakın ne oluyor allah bu hükümetimize güç kuvet versi
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Operasyonlar artırılmalı her taraf tertemiz olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'